28.500 sıralama ile devlet üniversitelerinde tıp gelir mi?

Şaka maka günün sonun da üçümüzde birbirimizi yiyormuşsak aslında :) Ağrıda buluşuyormuşuz falan :) Öyle bir şey olmaz hocam listemde 2 tane şehir dışı var onlarda İstanbul'a 100 ve 400 km fala uzaklıkta.
😀 Valla ben 12 tane tıp yazdım ama Ağrı ve Kars'ı yazmaya çekindim. Yazdıklarım da gelmez zaten.
İstanbul'da yaşayan adama Ağrı'ya gitmek çok koyar hocam. Ben egenin taşrasında yaşadığım için koyacağını zannetmiyorum pek.
İstanbul'da doğup büyüdüm ve yaşadığım ilçenin toplam nüfusu Ağrı'nın toplam nüfusuna denk. 6 sene orada yapamam bence.

Diş, eczacılık ve özel tıplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Diğer 12 boş mu hocam?
Özel tıplara bakıyorum 1-2 gündür. Kafama yatan bir yer olursa yazabilirim. Diş ve ecz. hiç bana göre değil, yazmayacağım.
Diğer 12 boş değil. Toplam 19-20 tercih yaptım. Tıp hariç İTÜ ve YTÜ'de mühendislik yazdım.

Özel tıplara bakıyorum 1-2 gündür. Kafama yatan bir yer olursa yazabilirim. Diş ve ecz. hiç bana göre değil, yazmayacağım.
Diğer 12 boş değil. Toplam 19-20 tercih yaptım. Tıp hariç İTÜ ve YTÜ'de mühendislik yazdım.
Bana özel tıplar mantıksız geliyor. Bilmiyorum pahalılar bence. Maddi durumumuz el versede yazasım gelmiyor pek. Hangi ünilere baktınız?

Şu sitedeki genel olarak 600-700 bin TL altındaki üniversitelere bakıyorum.

Şu sitedeki genel olarak 600-700 bin TL altındaki üniversitelere bakıyorum.
Hocam bilmiyorum yük ya. Kalsak ayrı dert. Tıp zaten zor onun mesuliyetini yüklenmek falan. Kalırsan burs iptali veya bir sene ekstra para ödüyorsun falan sıkıntı. Mühendisliğe daha yakınım maddi problemlerim olmamasına rağmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı