28.700 TL'ye Vatan'dan i5 13400F RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

İşlemci her ikisi için de uyumlu diye hatırlıyorum. Ayrıca hayır Vatan'dan benim attığım sistem DDR4. AMD meselesi de şöyle. İlk sistemim olduğu için ileride kullanırım uzun zaman diye düşünüyorum. Bu zamana kadar hep laptop kullandığım için malum hem yenileyemiyordum hem de hızlı eskiyordu. Ama NVIDIA bana DLSS sunuyor. Aradaki farklara baktım ve gerçekten çok uzun kullanılacak bir cihaz gibi duruyor.

Hocam pardon işlemci hem DDR5 hem DDR4 destekliyormuş galiba. Ayrıca hocam nasıl NVIDIA da DLSS varsa AMD'de de hem AFMF hem FSR var. Ki attığım sistemdeki kart 4060 Ti'den güçlü. Artık o eski AMD'ler kalmadı.

Hocam pardon işlemci hem DDR5 hem DDR4 destekliyormuş galiba. Ayrıca hocam nasıl NVIDIA da DLSS varsa AMD'de de hem AFMF hem FSR var. Ki attığım sistemdeki kart 4060 Ti'den güçlü. Artık o eski AMD'ler kalmadı.
Hocam o kadar güçlü değil gibi onlar . Bir de Sinerji'de 30000'e bir AMD sistem vardı ona ne diyorsunuz ?

Hocam sistem gayet alınır bence.

Hangisini diyorsunuz hocam 31.700TL'ye RX 7800XT bir sistem var onu mu?
Yok hocam içinde 6750xt olan sistem.

Hocam sistem gayet alınır bence.
Ben de baya beğendim hocam. Sadece aklımda DDR 4 olması kaldı. Bu sistemi ileride DDR5 yapmak için ram ve anakart almam yeterli mi hocam?

Yok hocam içinde 6750XT olan sistem.

Ben de bayağı beğendim hocam. Sadece aklımda DDR 4 olması kaldı. Bu sistemi ileride DDR5 yapmak için RAM ve anakart almam yeterli mi hocam?

Hocam bence AMD sistem daha mantıklı. 13400F ile 7600 benzer işlemciler ama platform bakımından AMD daha iyi olur. Ekran kartı olarak ise yine birbirine benzerler ama 6750XT'nin VRAM avantajı var. Oyun oynayacaksaniz AMD sistemi öneririm ama diğer sistemde üzmez.

Hocam bence AMD sistem daha mantıklı. 13400F ile 7600 benzer işlemciler ama platform bakımından AMD daha iyi olur. Ekran kartı olarak ise yine birbirine benzerler ama 6750XT'nin VRAM avantajı var. Oyun oynayacaksaniz AMD sistemi öneririm ama diğer sistemde üzmez.
Peki hocam teşekkür ederim. Son olarak bu anakartlarda wifi ya da Bluetooth desteği yok değil mi? Yani bütün atılan sistemler için benim adaptör takmam gerekiyor.

Evet gördüğüm kadarıyla yok hocam. Ekstradan USB almanız gerekiyor maalesef.
Hocam şu konuma bi bakar mısınız bu önerdiğiniz sistemle alakalı son yorumlarıma bakın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı