Claw tutuş için F/P mouse önerisi

• Konuyu başlatan GTV
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 190
Bütçe
1000 civari
Butve o seviyede olse bile A9 Ultrada Scroxta en iyi seceneker degil şu an. RAWM, Fantech gibi daha iyi cok secenek var.

Kardeşim dediğin farelerden o övdüğün Fantech markasının ürünlerini bende kullandım. Aldığım ilk ürününde switch yaylanma sorunu vardı QCsine laf attığın markanın faresini 5-6 aydır lansmandan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Her markada olabiliyor böyle şeyler geçen Razer Viper V3 Pro aldım onda bile sağ klikte yapışma sorunu vardı. Bu teknoloji işleri şans işidir, yok QC kötü deyip kötüleyerek bilmişlik taslama.

Kardeşim dediğin farelerden o övdüğün Fantech markasının ürünlerini bende kullandım. Aldığım ilk ürününde switch yaylanma sorunu vardı qcsine laf attığın markanın faresini 5-6 aydır lansmandan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Her markada olabiliyor böyle şeyler geçen Razer Viper V3 Pro aldım onda bile sağ klikte yapışma sorunu vardı. Bu teknoloji işleri şans işidir, yok qc kötü deyip kötüleyerek bilmişlik taslama.

Gicirdama sorunlari ve parca kusurlari aşırı fazla A9 serisinde. Helios 2 Pro s ve RAWM yapı olarak rakipsiz. Her markada olabilmesi bunun A9 icin ekstra bir sorun oldugunu degistirmez, A9 ve A9 Plus'tan daha iyi cok ürün var. R1 claw icinde daha iyi bir secenek o butcede. A9 Ultra'yi bende denedim yapi kalitesi rakiplerinden kotu.

Gicirdama sorunlari ve parca kusurlari aşırı fazla A9 serisinde. Helios 2 Pro s ve RAWM yapı olarak rakipsiz. Her markada olabilmesi bunun A9 icin ekstra bir sorun oldugunu degistirmez, A9 ve A9 Plus'tan daha iyi cok ürün var. R1 claw icinde daha iyi bir secenek o butcede. A9 Ultra'yi bende denedim yapi kalitesi rakiplerinden kotu.
A9 ultrayı kötülyecek bir şey bulamıyorum ben hatta viper v3 pro ile bile kıyasladım o yüzden gittim iade ettim. İllaki sorun bulur insan baksa zaten.

A9 ultrayı kötülyecek bir şey bulamıyorum ben hatta viper v3 pro ile bile kıyasladım o yüzden gittim iade ettim. İllaki sorun bulur insan baksa zaten.
Senden ricam ben kullandım böyle sorunlarla karşılaştım diye yorumla gidip kesin yargılar kullanma insanların kafasını karıştırma yani.

Senden ricam ben kullandım böyle sorunlarla karşılaştım diye yorumla gidip kesin yargılar kullanma insanların kafasını karıştırma yani.

Kendi deneyimime goremi konusuyorum sence suan? Genel kullanici yorumlatina bakarsan soylediklerimi bir bir gorursun. Kotu mouse degil alinir ancak daha mantıklı alternatifler var. A9, A9 Plus ve Pro modelleri A9 haric mantikli kalmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı