28 bin TL hazır sistem önerisi

Bütçe
28.000

baraf

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bu güne kadar hep laptop kullandım ama artık çok eskidi, tekrar laptop da alabilirdim ama o fiyata masaüstü almak daha iyi diye düşündüm.

Sistemler ve montaj hakkında hiç bilgim yok o yüzden hazır montajlı gelen kasalardan almak istiyorum buna uygun sitelerden.

Arkadaşlarımın dediği kadarıyla Intel AMD'ye göre daha stabilmiş (siz daha iyi bilirsiniz tabii varsa öneriniz yazın lütfn) bu yüzden Intel olmasını ve NVIDIA 4060 kartı olmasını istiyorum. Ve kesinlikle 1 TB SSD olmasını istiyorum.

Bilgisayarı oyun amaçlı kullanacağım ama çok yüksek oyunlar oynamayacağım oynadığım birkaç orta seviye oyun var onları oynayacağım alacağım sistem zaten bu oyunları rahatça açar ama hani almışken 2 sene sonra GTA 6 çıktığında da normal ayarlarda açsın istiyorum mümkünse.

Dediğim gibi bilgisayardan sistemden falan hiç anlamam o yüzden darboğazdır, watt sorunudur falan bunları yaşamadan birbirleriyle uyumlu parçalar ile şu an oynayacağım orta seviye oyunları rahatça oynamak istiyorum bu kadar. Yardımlarıminızı bekliyorum.

hocam bu sistemde görünürde her şey istediğim gibi sadece +1190 tl verip Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) bunu ekleyip ssdyi 1tb yaparsam tam oluyor. bu şekilde alırsam darboğazdır watt ile ilgili sorunlardır vs yaşamam beni rahatça götürür mü bu sistem? bir de aşağıya bir arkadaş daha link atmış pek fark yok gibi ama hangisi daha iyi olur

hocam bu sistemde görünürde her şey istediğim gibi sadece +1190 tl verip Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) bunu ekleyip ssdyi 1tb yaparsam tam oluyor. bu şekilde alırsam darboğazdır watt ile ilgili sorunlardır vs yaşamam beni rahatça götürür mü bu sistem? bir de aşağıya bir arkadaş daha link atmış pek fark yok gibi ama hangisi daha iyi olur

Bir sorun yaşamazsın. Sadece PSU'sunun çok iyi olmadığı söyleniyor. Onu bir ara imkanın olduğunda yenilersen iyi olur. Bir de işlemci için kule tipi soğutucu alman gerekecek, stok sğutucu 7500f'e yetmeyecektir. Şunu alabilirsin mesela:

Bir sorun yaşamazsın. Sadece PSU'sunun çok iyi olmadığı söyleniyor. Onu bir ara imkanın olduğunda yenilersen iyi olur. Bir de işlemci için kule tipi soğutucu alman gerekecek, stok sğutucu 7500f'e yetmeyecektir. Şunu alabilirsin mesela:

teşekkürler hocam

başka önerisi olan arkadaşlar var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı