28 bin TL laptop önerisi

Demeter483

Femtopat
Katılım
30 Ocak 2023
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Geniş bir amaç skalasında (yazılımdan oyuna kadar) bir laptop arıyorum. Aşağıya birkaç model bırakacağım. Bu fiyatlara daha iyisi diyebileceğiniz varsa, bu modellerin eksikleri varsa söylerseniz sevinirim. Güncel olarak maalesef takip edemediğim için kaçırdığım şeyler varsa ve söylerseniz çok mutlu olurum. Yaklaşık olarak attığım modellerdeki fiyat bandında. (30 küsur K'lar biraz fazla tabii ama PC'nin durumuna göre istisna olabilir) (Monster'a biraz ön yargılı bakılsa da bu modelinin iyi olduğunu düşünüyorum, yanlış ise iletebilirsiniz)

 
Son düzenleme:
Bana göre
Casper excalibur g911 alabilirsin
Intel 12.nesil Intel® Core™ i9-12900HK işlemci ile NVDIA GeForce RTX™ 3080Ti ekran kartı sana istediğin program ve oyunda kolaylık sağlayacaktır
 
Hocam Monster'lar konusunda düzgün bir yoruma az rastlanılır oldu. Bunu alıp kumar oynayacakmışım gibi bir his de var içimde. Ne diyorsunuz, sorun çıkma konusunda?

Monster'larin kötü yorumlari Clevo kasalı modeller üzerine hocam, 20.5 güzel model.
 
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum, fiyatları biraz daha yukarı çıkarsak, https://www.hepsiburada.com/msi-pul...bilgisayar-pm-HBC00001DKXHM?magaza=Techburada, bu fiyat aralığında sizce bu nasıldır ya da daha iyisini gösterebileceğiniz bir laptop var mıdır?

Bu fiyat o cihaza verilmez hocam, içindeki 3060 bile Max-P değil. Buna bakın, pil ömründe de idare ettirir.

 
Bu fiyat o cihaza verilmez hocam, içindeki 3060 bile Max-P değil. Buna bakın, pil ömründe de idare ettirir.

Hocam donanım olarak bakınca baya üstünde çıktı tabii bu, bildiğiniz sıkıntıları vs. var mıdır acaba?
 

Geri
Yukarı