28 bin TL'ye sistem önerisi

Alp Furkan

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayar alacağım, 28-29 bin bandını geçmezse güzel olur. Arkadaşlarıma bahsettiğimde aşağıdaki sistemi İtopya'dan dizmişler. İtopya güvenilir mi bilmiyorum, internette baktığımda çok fazla şikayet çıkıyor. Bir sıkıntısı olur mu alırsam, veya bu sistemin yerine aynı bütçe bandında daha fiyat performans bir kasa dizilebilir mi? Sitenin İtopya olması önemli değil.

1751129642290.png

Buna bakabilirsiniz, hediyeli ürün.

Attığınız sistemle benim attığım ekran kartı hariç neredeyse kafa kafaya, ama benimki DDR5 32 GB RAM, ileride sistemin anakartını değişip parça toplayarak upgrade edebilirim diye elimde DDR5 RAM olması daha iyi değil mi?

RAM'i 32 GB, SSD'yi 1 TB yapabilirsin.

Bu da DDR4.

İşlemciyi 12400'den 14400'e çıkartmak için 4600 vermeye değer mi? Şimdilik 12400F yeter gibi geldi bana, bilgisayarı çok zorlamayacağım.

Attığınız sistemle benim attığım neredeyse kafa kafaya, ama benimki DDR5 32 GB RAM, ileride sistemin anakartını değişip parça toplayarak upgrade edebilirim diye elimde DDR5 RAM olması daha iyi değil mi?

Bu da DDR4.

İşlemciyi 12400'den 14400'e çıkartmak için 4600 vermeye değer mi? Şimdilik 12400F yeter gibi geldi bana, bilgisayarı çok zorlamayacağım.

Eğer zorlamazsanız çok yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı