AKP'nin oyları yerlerde sürünüyor. Ortalama %37-38 alan bir parti için %30'lara kadar düşmek kötü olmalı.Kazanacağını biliyor![]()
AKP'nin oyları yerlerde sürünüyor. Ortalama %37-38 alan bir parti için %30'lara kadar düşmek kötü olmalı.Kazanacağını biliyor![]()
Havuz medyası tarafından bir ay boyunca sürekli olarak pazarlanan "28 Ekim 2022 tarihinde yayınlanacak olan vizyon belgesi ile birlikte gençler tarafından satın alınacak olan teknoloji ürünlerinde geçerli bir vergi indirimi (KDV/ÖTV) yapılacak" iddiası dün ilgili vizyon Belgesi'nin yayınlanmasının ve ilgili etkinliğin tamamlanmasının ardından asılsız çıktı. İlgili etkinlikten yeni hiçbir şey çıkmadığı öğrenildi.
Doğru kelimeler ile araştırma yapmayı bilmek o kadar önemli ki."Havuz" medyası tarafından, bir ay boyunca sürekli olarak pazarlanan 28 Ekim 2022 tarihinde yayınlanacak vergi indirimiyle alakalı "havuz medyasının" yaptığı indirim haberinin linki var mı? Ben bulamadım da
Doğru kelimeler ile araştırma yapmayı bilmek o kadar önemli ki.
![]()
28 Ekim ÖTV KDV indirimi gelecek mi? Telefona ÖTV İNDİRİMİ gelecek mi? Hangi telefonların fiyatları inecek? iPhone, Samsung, Xiaomi...
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in bir televizyon programında yaptığı açıklamalarının ardından gözler telefon, bilgisayar gibi ürünlere gelecek olan ÖTV, KDV indirimine çevrildi. Arama motorlarında sıklıkla ’28 Ekim ÖTV indirimi’, ’Telefonlara ÖTV, KDV indirimi gelecek mi’ gibi...www.ahaber.com.tr
![]()
Gençlere teknoloji vergi indirimi nedir, ne zaman gelecek? Gençlere telefon tablet ve bilgisayar satışında vergi indirimi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklayacağı Vizyon Belgesi'nde gençlere de yer verdi. Dar gelirliden çiftçi kadınlara kadar birçok konuda adım...www.sabah.com.tr
![]()
Başkan Erdoğan 28 Ekim’de açıklayacak! Gençlere dev müjdeler yolda: Ucuza telefon ve bilgisayar...
Son dakika haberler | Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, seçim hazırlıkları kapsamında çok önemli adımlar atmanın hazırlıklarını yapıyor. Buna göre AK Parti, 2023 seçimleri öncesi düğmeye basarken, 28 Ekim’de Vizyon Belgesi açıklanacak. Vizyon Belgesi’nde dar gelirliden çiftçilere...www.takvim.com.tr
Bu ülkede yandaşlara bu zamana kadar *pek bir ceza uygulanmadı, bu süreden sonra da zihniyet değişmediği sürece uygulanmayacağını *tahmin *ediyorum.Gerçekten inanmıştım, telefon alacaktık. Kötü oldu, hakkımı helal etmiyorum. Yalan haber değil mi bu? Bunlara ceza yok mu?
En azından zam gelmedi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.