28 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı

Hocam arkadaş bu konuda doğru söylüyor insanın kendine bakması çok önemli senin bu örneğe koyduğun soldaki adamın kendine baktığı son halini ekliyorum ve bu adam halen kilolu. Bakım+tıraş+giyim = sonuç.

Dosya Ekleri

• resized_9b1b6-28119fcfekranresmi2021111815udtj.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 78
Boyum 1.77 gözlüklüyüm da ne farkedecek ki ? Demekki beğeni kıstaslarının altında kalıyorum
177 misin 165 mi 160 mı her seferinde farklı cevap niye veriyorsun ? ayrıca 28 yasında kız eli tutamamıssan neye yaşadın hayatı şimdi gelip te her şey kız değil demeyin insan yapısı gereği cinselliğe ihtiyaç duyar 28 yasında kadar mastürbasyon yaptıysan çok kötü

Troll yapıyor bence.

Kız ilk başta seni beğenmediyse zaten direk friendzone atıyor tanısada seni sevgili olarak görmesi çok çok zor

Boyumla dalga geçildiği için 177 yazdım.
Kız arkadaşımın olmasını istedim ama olmadı masturbasyonu bırakalı 4 sene oldu rüyalanıyorum sadece kız eli tutmamamın suçlusu ben mi oluyorum ?

@juken hocam hayatında toplasan 4 kızla konusmussun onunda 1-2'si bilmem kaç yıl önce nasıl böyle kesin çıkarım yapiyosun çok ilginç.

@juken hocam hayatında toplasan 4 kızla konusmussun onunda 1-2'si bilmem kaç yıl önce nasıl böyle kesin çıkarım yapiyosun çok ilginç.
4 tanesinden red yedim daha fazlasıyla konuştum.
Çalıştığım yerde tek erkek benim ayrıca çıkarımlar yapabiliyorum

Troll yapıyor bence.
Neden trolleyeyim ki ?
Gebzede yaşıyorum isteyene resmimi atabilirim instagramımıda verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…