28 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı

@juken hocam bakış açınız son derece yanlış. @kino çok güzel bir şekilde konuya açıklık getirmiş. @SeanStrickland de açtığınız konulara güzelce yanıt vermiş. Ben yerinizde olsam bu insanların dediklerine kulak asardım. Eğer birçok insan size yanlış düşündüğünüzü söylüyorsa bilin ki bir sorun vardır. Bir sorun yoksa bile objektif olarak kendinizi ve karşınızdakilerin dediklerini bir tartın.

@juken hocam bakış açınız son derece yanlış. @kino çok güzel bir şekilde konuya açıklık getirmiş. @SeanStrickland de açtığınız konulara güzelce yanıt vermiş. Ben yerinizde olsam bu insanların dediklerine kulak asardım. Eğer birçok insan size yanlış düşündüğünüzü söylüyorsa bilin ki bir sorun vardır. Bir sorun yoksa bile objektif olarak kendinizi ve karşınızdakilerin dediklerini bir tartın.
Ben dedikleri saçma demiyorum,ama benim hayatımda deneyimlediğim gördüğüm şeyler
benim dediklerimi tasvipliyor. Misal benim 1.90 boyunda yeşil gözlü arkadaşım var oda fizik görünüm önemsiz diyor böyleleride var tabii çünkü adamlar konudan müzdarip değiller

Hocam arkadaş bu konuda doğru söylüyor insanın kendine bakması çok önemli senin bu örneğe koyduğun soldaki adamın kendine baktığı son halini ekliyorum ve bu adam halen kilolu. Bakım+tıraş+giyim = sonuç.
Zaten öyleki burda çocuk kandırıyorlar,
Tipin normalse bakım iyi yapar.
Ben kısa boylu gözleri şaşı çirkin biriyim bakım yapsam ne olacak

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı