2800-2900 TL Sistem Toplama

Umut Çağlar

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, 2800-2900 TL bütçemi maksimum 100 TL aşacak bir şekilde monitorlü PC toplamayı düşünüyorum. Kendim topladım fakat fazla emin olamadım, bu işlerde biraz acemiyimdir yardımı dokunabileceğine inanan arkadaşları bekliyorum. Vatandan olursa iyi olur teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle bir sistem topladım. Vatan'ın sitesi açılmadı. Farklı sitelerden toplaman daha iyi olur zaten.
Monitör konusunda pek fikrim yok açıkçası. O yüzden koymadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    27,5 KB · Görüntüleme: 314
Öncelikle Teşekkürler Sistemi alıcağım ayrıca farklı yerlerden almamamın sebebi kredi kartımın olmaması evdekilerde vermez :/ nakit alıcamda bu sisteme monitor önerileri olan arkadaşlar varsa yazabilir mi 500 550 tl arasi

İlgileneceğim seninle 1 saat içinde bekle. Bir de kasa ve PSU değişebilir.

Son olarak böyle dizdim Vatan'dan toplamak zorunda olduğun için. Keşke zorunda olmasaydın ama yapacak bir şey yok anlaşılan. Monitör koydum bir de. Ekran kartı için çift fanlı bir model bakabilirsin eğer bütçeyi 100 TL aşacaksan. Şart değil bu arada bunu belirteyim.

Kart olarak buna bak: ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    60,1 KB · Görüntüleme: 233
Son düzenleme:
İlgileneceğim seninle 1 saat içinde bekle. Bir de kasa ve PSU değişebilir.

Son olarak böyle dizdim Vatan'dan toplamak zorunda olduğun için. Keşke zorunda olmasaydın ama yapacak bir şey yok anlaşılan. Monitör koydum bir de. Ekran kartı için çift fanlı bir model bakabilirsin eğer bütçeyi 100 TL aşacaksan. Şart değil bu arada bunu belirteyim.

Kart olarak buna bak: ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
Yorum Yapan Herkese Teşekkürler Bk201 in önerdiği sistemi toplamaya karar kıldım fakat bir sorum olucaktı bu işlemci ye gtx 1070 takabilirmiyim bi arkadaşımın borcu vardı ordanda para gelicekte şimdiden teşekkürler.

Bende şöyle bir kasa toplıcam ama sizce nasıl ?
Kasa: Cooler Master Masterbox Lite 5
Anakart: Msı B150M Bazooka 2133 Mhz DDR4
İşlemci: İntel Skylake Core İ3 6100 3.7 Ghz
Ram: Kingston Hyprex Furry Black 16 gb (2x8 gb)
Ekran Kartı: Msı Nvıdıa GeForce Gtx 1050 Ti Gaming
SSD: Kingston Hyprex Furry 240 gb SSD
HDD: Seagate Barracuda 1TB 3.5”
Ekstradan da.............
Tp-link Archer T4U wireless adaptör

SİZCE NASILL??

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı