2800-3000 TL Intel i5 6400 R9 390 Sistem Toplama

Halaco

Hectopat
Daha fazla  
  • Intel i5 6400
  • MSI H110M Pro-VD
  • Kingston HyperX Fury 2133 MHz 8 GB
  • MSI R9 390 8 GB
  • Viewsonic VA 2261-2
  • Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM
  • Zalman Z3 Plus
  • Corsair VS650
  • Cooler Master Devastator Klavye-Mouse Set
Bizim toplamayı düşündüğümüz sistem bu, öneriniz varsa veya sistemi yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Pro -VD alınmasını şahsi olarak yanlış buluyorum ve en az MSI H110M GAMING Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz HDMI&DVI Anakart bu anakartın alınmasını düşünüyorum bu bütçelerde...
B150 yongasına geçiş yapmadıkça H110 yongası arasında değişim yapmanın iyi bir sonuç vereceğini düşünmüyorum. Eğer yükseltme yapacaksanız B150M Bazooka tercih edebilirsiniz. Ama öyle bir bütçem yok derseniz Pro-Vd sistemi taşıyabilir.

B150 yongasına geçiş yapmadıkça H110 yongası arasında değişim yapmanın iyi bir sonuç vereceğini düşünmüyorum. Eğer yükseltme yapacaksanız B150M Bazooka tercih edebilirsiniz. Ama öyle bir bütçem yok derseniz Pro-Vd sistemi taşıyabilir.
Dediğim gibi şahsi fikrim bence h110 gaming için aradaki 60 tl ye değecek sebepler kartın görselliği kırmızı ledleri v.b.

Ben de B150M Bazooka düşünmeye başladım teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı