2800-3000 TL sistem önerisi

Steve McQueen

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Yakın bir arkadaşım 2800 - 3000 TL civarı, İntel Core i5 tabanlı, Nvidia ekran kartlı bir sistem toplamayı düşünüyor. Yardımcı olmak adına ben kendi bilgilerim dahilinde bir sistem topladım. Topladığım sistemin eksik veya hatalı bir yanı var mı? Yorumlarınızı ve sistem önerilerinizi bekliyorum.

NOT : Sisteme monitör dahil değildir.

PC.jpg

Son düzenleme:
Bende de benzer bir sistem var. Gayet güzel bir sistem.Yalnız RAM ve anakartın frekansı uyumlu değil. Ben anakartımı Z170 A taktım , RAM bellek Gskill. Bence GTX 960 çok güzel kart (DOTA da 220 fps alıyorum 4K da),fakat onun yerine RX 480 veya GTX 1060 takabilirsin.

Çok önemli bir detayı yakalamışsınız. Hiç aklıma gelmemişti ram ve anakartın frekans uyumu. Uyarınız için teşekkür ederim. Bütçeyi aştığı için GTX1060 alınamayabilir fakat ben yine de arkadaşıma öneride bulunurum. @karnext

Kesinlikle gtx960 çıkartmalisin onun yerine RX480 yada GTX1060 takmalısın eğer 3000 TL Fiyatini geçmek istemiyorsan RX470 takmalısın bu kartların hepsi gtx960 dan kat kat daha iyi bu arada ramlerin frekansı anakartla uyumlu değil ramlerin frekansini 2133MZ yapmalisin.

Merhabalar,
Yakın bir arkadaşım 2800 - 3000 TL civarı, İntel Core i5 tabanlı, Nvidia ekran kartlı bir sistem toplamayı düşünüyor. Yardımcı olmak adına ben kendi bilgilerim dahilinde bir sistem topladım. Topladığım sistemin eksik veya hatalı bir yanı var mı? Yorumlarınızı ve sistem önerilerinizi bekliyorum.

NOT : Sisteme monitör dahil değildir.

Eki Görüntüle 181036
Neredeyse aynı sistemi toplamayı düşünüyoruz bence benimkisi daha karlı ama sen bilirsin :)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    37 KB · Görüntüleme: 167
İşlemci ve anakartı kısmadan bir sistem öneriniz var mı? Parçaların dengeli olmasının ileriye dönüklük açısından daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir de sistemi sadece Vatan Bilgisayar'dan toplama şansımız var. @Umut Diker

RX470 düşünülebilir. Öneriniz için teşekkür ederim fakat sistemi sadece Vatan Bilgisayar'dan toplama şansımız var. @sırma saçlı kel adam

Öneriniz için teşekkür ederim. @Silinen üye

İşlemci ve anakartı kısmadan bir sistem öneriniz var mı? Parçaların dengeli olmasının ileriye dönüklük açısından daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir de sistemi sadece Vatan Bilgisayar'dan toplama şansımız var. @Umut Diker

RX470 düşünülebilir. Öneriniz için teşekkür ederim fakat sistemi sadece Vatan Bilgisayar'dan toplama şansımız var. @sırma saçlı kel adam

Öneriniz için teşekkür ederim. @Silinen üye
Ne demek dostum benim de sadece vatanda toplama olasılığım var :) Bir tek bende ekran kartı konusunda arada kaldım MSI mi yoksa ASUS mu ? :/

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı