2800-3000 TL sistem önerisi

Marka bazında düşünecek olursak benim için önemli birkaç husus var : Soğutma performansı, müşteri memnuniyeti ve aynı iki kartın aralarındaki fiyat farkı. Bunları göz önünde bulundurup seçimimi ona göre yapardım. @Silinen üye

Marka bazında düşünecek olursak benim için önemli birkaç husus var : Soğutma performansı, müşteri memnuniyeti ve aynı iki kartın aralarındaki fiyat farkı. Bunları göz önünde bulundurup seçimimi ona göre yapardım. @Silinen üye
Aynen öyle ben kendi elimle deneye deneye OC yapmayı düşünüyorum hangisi bana daha iyi soğutma verir onu düşünüyorum. Ama 2 markayı da seviyorum ve 2 side iyi bana göre. Ondan dolayı sizlere sormak istedim.

1816.PNG

MSI GTX1060 GAMING X 6G GDDR5 192Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
İleride bütçen olduğunda mutlaka 8 GB bir bellek ve SSD almanı öneririm.

2922.PNG

Anakart sadece 2133MHz bellekleri destekliyor bu yüzden bellekleri 2133 MHz yaparak 16 GB bellek takmak çok daha işinize yarayacaktır. Bütçeniz varsa mutlaka SSD öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı