2800 dolar laptop tavsiyesi

HerkeseAKAR

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar keyifli hafta sonları.

Şu an Amerika'dan kardeşim için laptop aldiracagiz.
MSI'in GS66 modellerini beğendik.

1- MSI 3080
2- MSI 2080

Dostlar Bestbuy veya Amazon üzerinden bu seride veya diğer Amerika elektronik sitelerinden link olabilir. Ben burada 3080 ile 2080 ile arasında gerçekten çok büyük bir fark var mı?

Bir de bu Max Q olaylarını falan da pek anlamadım. 3080'li laptopa baktığımda 8 GB gözüküyor. Normalde 12 değil mi? Bir de laptop çok kalın olsun istemiyoruz.

ASUS vs. de tavsiyeleriniz olursa bakmak isterim. Maksimum bütçe 2800$.

Dostlar tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim, Amazon veya bestbuy için stokta olanlardan söylerseniz çok memnun olurum. Razer com dan da olabilir bir tavsiye. Şimdiden çok teşekkür ederim. @Ek01000 tercih ettiğim laptop aslında tasarımıda hoşuma gitti fakat soğutma olayı konusunda sknt yaşarım büyük ihtimal. MSI tercih etmemin sebebi, örneğin Razer alsam Türkiye'de hiç bir şekilde parça vs. olmadığı için sorun yaşarmiyim diye düşünüyorum. MSI olsa en kotu Türkiye'de de MSI olduğu için parça konusunda sknt yaşamam diye düşünüyorum.
Saygılarımla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı