2800 TL DDR3 Sistem Tavsiyesi

altiparmakvip

Hectopat
Daha fazla  
Benim kasam PSU, harddisk ve DDR3 RAM'lerim var. Anakart, Ekran Kartı, SSD ve İşlemci tavsiyesi istiyorum. Mümkünse DDR3 olsun diyorum. Acaba DDR4'e geçmek gerekir mi bilmiyorum. İlk defa bilgisayar toplayacağım. AMD mi Intel mi benim de kafamı karıştırıyor. Şu anki son çıkan oyunları rahat oynamalı 1080 p oynayacak. 2K 4K hiç düşünmüyorum. Birde gaming anakart falan bir avantajı var mi yoksa o boyalar falan gösteriş için mi ? Soru yağmuru oldu ama kafam karışık, şimdiden teşekkürler. Bütcem 28002e kadar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kasam PSU, harddisk ve DDR3 RAM'lerim var. Anakart, Ekran Kartı, SSD ve İşlemci tavsiyesi istiyorum. Mümkünse DDR3 olsun diyorum. Acaba DDR4'e geçmek gerekir mi bilmiyorum. İlk defa bilgisayar toplayacağım. AMD mi Intel mi benim de kafamı karıştırıyor. Şu anki son çıkan oyunları rahat oynamalı 1080 p oynayacak. 2K 4K hiç düşünmüyorum. Birde gaming anakart falan bir avantajı var mi yoksa o boyalar falan gösteriş için mi ? Soru yağmuru oldu ama kafam karışık, şimdiden teşekkürler. Bütcem 28002e kadar...
DDR4' e geçmenize gerek yok. İntel daha iyi olur. Gaming anakartlar tamamen gösteriş. Sisteme gelirsek:
upload_2017-5-5_13-46-34.png

Arkadaşın belirttiği DDR3 sistemi toplayabilirsin. Fakat yeni nesil işlemciler DDR4 ile daha stabil ve performanslı çalışıyor. Önerim elinizdeki donanımları satıp, DDR4 sistem toplamanız.

Evet, tek amacı gösteriştir bir kaç led, renk gibi şeyler için 100-200 TL fark vermenin bir anlamı yok bu parayla farklı bileşenlere yatırım yapılabilir.
Düşük bütçeye göre tuzlu olabilir ancak sadece gösteriş amaçlı değil gerek ses yongası gerek killer lan ve daha bir sürü özelliği var ama düşük bütçeye göre uygun değil bu konuda size katılıyorum.

DDR4' e geçmenize gerek yok. İntel daha iyi olur. Gaming anakartlar tamamen gösteriş. Sisteme gelirsek: Eki Görüntüle 231955
Kesinlikle ben tavsiye etmiyorum. GTX 1060'ın fiyatına bakan olmadı mı? Nedir bu 1070'mi alıyoruz?

422.png

Bence bunu almaya çalış, ve ramleri satarak SSD al. Çok daha performanslı bir makine çıkacaktır ortaya.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı