2800 TL Sistem Tavsiyesi

30 -40 fps mi ? 1050ti'den 1060'a falan mı yükseltiyorsunuz ? Max 10 fps falan. Ayrıca sistemde ekran kartı var yani apu olmayacak o kadar önemli değil.
aşılır ama çok aşılmasın mesela 3000 olmasın ama çok olacaksa 2850 veya 2900 olabilir monitör dahil olmasın

8 gb ram tek kanal olması üzdü. çünki 2 kanal ramler olunca bile 30-40 fps performans artışı oluyor. ben aldığımda ekstradan ram alsam onları taksam olur mu

ve ssd yok hdd var sadece ssd şart

Tamam benim yukarda saydığım donanımları 2k ya topla aliexpressden bende alayım
birde sözde benle dalga geçen arkadaş topladığı sistemin powerine 400w koymuş cidden şaka gibi olan sizlersiniz :D hani herşeyi çok iyi bilirim en iyisi benim ayaklarını bırakın bi zahmet lol
senin sistemi alan çıkmaz sen hala satmaya çalışıyorsun lol

1050 ti ile o değercleri göremez.
Konuya gelirsek apu toplayacaksan önerdiğim sisteme ekran kartı olarak rx590'a kadar takabilirsin ilerde.
Eğer o hazır sistemi alırsan PSU zaten çöp ekran kartını yenilemek istediğinde de elindekini çıkarman gerekir seçim senin.
Donanım arşivi kanalindan performansına bakabilirsiniz gerçekten bu değerleri alıyor
Neden yalan söyleyeyim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı