2800 TL DDR4 RAM önerisi

Yeniden teşekkür ederim. CEO of SK Hynix demişti fakat bu RAM'lar anakartın desteklenenler kısmında çıkmamakta çalışmasında veya hızında herhangi bir sorun olmaz değil mi?

Rica ederim, merak etmeyin linkteki bellekler hem AMD hem de İntel anakartlar için uyum ve hız problemi olmadan rahatlıkla kullanılabilir.

Tamam o zaman sipariş edeceğim. Anlamadığım için bu kadar sordum kusuruma bakmayın ilginiz için de teşekkür ederim.

Ne demek, hepimizin anladığı ve anlamadığı konular olabilir. Rahatlıkla sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, hiç sorun değil.👍

Hayırlı olsun şimdiden.

Merhabalar,
16GB ram'den 32 gb'a yükseltme yapacağım. Anakartım Asus B550M-A wifi ii, işlemcim sizin gibi Ryzen 5 5600. İşlemci en fazla 3200 Mhz'ye kadar desteklemekte, anakart ise 4866 Mhz'ye kadar. Karar verdiğiniz 3600 Mhz ram'i bende düşünüyordum ama işlemcinin desteklediği hızdan düşük diye kısıtlama olur mu emin olamadım. Forumlarda ram-işlemci hız uyumluluğu önemli diyen var, ram-anakart diyen var. Bilginiz var mıdır bu konuda, eğer işlemci kısıtlayacaksa 3600 Mhz almanın bir anlamı yok çünkü.

Merhaba,
16 GB RAM'den 32 GB'a yükseltme yapacağım. Anakartım ASUS B550M-A Wi-Fi II, işlemcim sizin gibi Ryzen 5 5600. işlemci en fazla 3200 MHz'ye kadar desteklemekte, anakart ise 4866 MHz'ye kadar. Karar verdiğiniz 3600 MHz RAM'i bende düşünüyordum ama işlemcinin desteklediği hızdan düşük diye kısıtlama olur mu emin olamadım. Forumlarda RAM-işlemci hız uyumluluğu önemli diyen var, RAM-anakart diyen var. Bilginiz var mıdır bu konuda, eğer işlemci kısıtlayacaksa 3600 MHz almanın bir anlamı yok çünkü.

Bu konuda bilgim yok dediğiniz gibi işlemci 3200 MHz destekliyorsa 3600 MHz bir anlamı yok. Eğer arkadaşlar yardımcı olabilirse ona göre hareket edelim.

Merhaba,
16 GB RAM'den 32 GB'a yükseltme yapacağım. Anakartım ASUS B550M-A Wi-Fi II, işlemcim sizin gibi Ryzen 5 5600. işlemci en fazla 3200 MHz'ye kadar desteklemekte, anakart ise 4866 MHz'ye kadar. Karar verdiğiniz 3600 MHz RAM'i bende düşünüyordum ama işlemcinin desteklediği hızdan düşük diye kısıtlama olur mu emin olamadım. Forumlarda RAM-işlemci hız uyumluluğu önemli diyen var, RAM-anakart diyen var. Bilginiz var mıdır bu konuda, eğer işlemci kısıtlayacaksa 3600 MHz almanın bir anlamı yok çünkü.
Merhaba,

Ram satın aldınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı