2800 TL i5 6600K Sistem Toplama

dystopia

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı, SSD ve psu zaten mevcut. Diğer bileşenleri bu şekilde toplasam nasıl olur? Özellikle anakartlar konusunda kafam çok karışık.

pc.png

Ekran kartı mevcut demişsiniz ama sistemde ekran kartı var?
Sistemin toplam halini göstermek için oraya mevcut parçaları da ekledim. Başlık ta saçma bir şekilde alakasız bir hale çevrilip, yazdığım başlıktan dolayı bana da ceza verildi.

i5 6400 al derim ekran kartını yükselt .
Ekran kartım zaten mevcut. Yazmıştım. Bir de kurgu benim için oyundan daha önemli. İşlemciden kısmayı düşünmüyorum.

Özellikle anakartlar konusunda kafam oldukça karışık. Daha önce de anakart konusunda başlık açtım fakat tam olarak bir sonuca varamadım.

Bu sistem için @dgknovck'in görüşünü de almak isterim.

Son olarak sistemde monitör olarak bir süre Lcd t.v kullanmayı düşünüyorum.

Sistemin toplam halini göstermek için oraya mevcut parçaları da ekledim. Başlık ta saçma bir şekilde alakasız bir hale çevrilip, yazdığım başlıktan dolayı bana da ceza verildi.

Ekran kartım zaten mevcut. Yazmıştım. Bir de kurgu benim için oyundan daha önemli. İşlemciden kısmayı düşünmüyorum.

Özellikle anakartlar konusunda kafam oldukça karışık. Daha önce de anakart konusunda başlık açtım fakat tam olarak bir sonuca varamadım.

Bu sistem için @dgknovck'in görüşünü de almak isterim.

Son olarak sistemde monitör olarak bir süre Lcd t.v kullanmayı düşünüyorum.

İncelemeleri var. Msi gaming m3 koymayarak zaten anakart konusunda bir adım öne geçmişsiniz. Gigabyte gaming 3 , Asus pro gaming veya Msi gaming pro gibi 3 anakart birbiriyle kafa kafaya durumdalar. Msi gaming pro modeline 10 üzerinden 8 verdiler incelemede. Tercihiniz gayet güzel Gigabyte gaming 3 güzel bir anakart. Eğer içiniz rahat etmediyse Msi gaming pro veya Asus pro gaming alın.

Marka olarak Gigabyte a güveniyorum zira 13 yıllık bir anakartı şu an hala daha çalışmakta ve en ufak bir yamulma paslanma veya deforme olma durumu yok. Tek merak ettiğim işlemcinin hakkını verebilir mi ve ileride sistemimi güncellemek ve güçlendirmek istersem beni yarı yolda bırakır mı?

Ben olsam Anakartı Msi yada Asus alırdım şahsen Msi Gaming Pro yada Asus Pro Gaming vs.. :D

Gigabyte hakkında çok bilgim yok yorum yapamayacağım orası ayrı :p

Gigabyte gayet iyi bir anakart ama şunu da diyelim o fiyat aralığında türkiye fiyatları için Asus da alınabilir. Üç anakartta seni ileride tatmin eder bir sıkıntı asla yaşatmazlar.

Bende de asus anakart var 10-11 oluyor o da gayet sağlam gidiyor. Msi dandik değil tabiki de ama msi daha çok dayanıklılıktan çok bileşene önem veriyor yani daha iyi bir o.c potansiyeli, daha iyi bir killer lan teknolojisi gibi. Duydum 3-4 kişi gaming m3 de sorun yaşamış forumda hatta biri 2-3 ay sonra değiştirmiş ayrıca yabancı forumlarda takip ettiğim üzere z170 krait o.c için kötü bir modelmiş sıkıntı çıkartabilirmiş. Msi kötülemek gibi amacım asla yok ama sanki asus veya gigabyte oranla ''dayanıklılık'' konusunda daha başarısız tabi bu dediğimiz giriş seviyesi gaming kartlarında. Msi gaming m5 taş gibi anakart m3 e kıyasla baya fark var yani.

Gönlümden geçen ve araştırmalarım sonucunda beni en çok tatmin edecek kart aslında GIGABYTE Z170X-Gaming 7 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3866MHz(OC) USB 3.1 Anakart Bu fakat rakiplerine göre uygun fiyatlı olsada şu an için fiyatı beni zorlayacak. İkinci alternatif olarak bu anakartı satın alıp i3 6100 ile idare etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde bir yol izlersem 5-6 ay sonra i7 k alıp uzun süre kullana bilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı