2800 TL PC toplama

Snchist

Hectopat
Arkadaşlar PC CS:GO LOL PUBG Lite belki GTA 5 oyunları oynayacağım. 2800 daha fazla çikamam. Şimdiden yardım eden eyvallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.el bi pc alsan senin için daha iyi olur pek özellikli bi sistem çıkmaz o fiyata acı ama gerçek türkiyedeyiz ayar düşürüp oynamak yemegi tuzsuz yemeye benzer

işlemcisi çok alt seviye paranı biraz daha biriktirmeni ve gelecege dönük iyi bir bilgisayar almanı tavsiye ederim aldıkdan sonra iş işten gecer bu kez satmaya kalkarsan baya zarara ugrarsın

anlıyorum ama insanız ve hiç bi zaman yeterli olmaz pubg oynamak ister gta oynamak ister bişe çıkar bi oyun yani cs go için yeterli ama diyer oyunlar için aynı şeyi söyliyemiyecegim pul deyil bu para para kazanmak biriktirmek zordur degerini bilmek gerekir

ingiliz atasözü ucuz mal alacak kadar zengin değilim

anlıyorum ama insanız ve hiç bi zaman yeterli olmaz pubg oynamak ister gta oynamak ister bişe çıkar bi oyun yani cs go için yeterli ama diyer oyunlar için aynı şeyi söyliyemiyecegim pul deyil bu para para kazanmak biriktirmek zordur degerini bilmek gerekir

ingiliz atasözü ucuz mal alacak kadar zengin değilim
Ben de onu belirttim zaten😉😉

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı