2800 TL Sistem Tavsiyesi

Önerdiğin sistemdeki güç kaynağına hiç baktın mı?

o sistemi toplanmamış halde alabiliyor muyuz ? ben kendim toplamak istiyorum

Önerileri dikkate almayacaksanız söyleyin bizde yapacağınız büyük yanlışlara karışmayalım.

İtopya.com mağazasında donanım arşivi kanalının yapmış olduğu v 3 sistemi vardır
pubg oyununda ultra ayarlarda 50 60 FPS alıyor
msi GTX 1050 ti
ryzen 3 1200 (seçeneklerde ryzen 3 2200g ile 50 TL fark ödeyerek daha çok FPS alırsın)
msi a320 pro
VD
8 GB 2400mhz ram gscill (bunu da 40 TL fark ödeyerek 3000mhz ram ile değiştirdiğinde daha fazla FPS alırsın)
1tb seagate harddisk
toplam fiyat değiştirilmeden 2750 TL parantez içine yazdıklarımı da eklersek 2840 TL ye çok güzel bir bilgisayar almış olacaksınız
bence bu fırsat kaçmaz
Link :https://www.itopya.com/v3-m1050ta-1202-r3-1200-msi-gtx1050ti-4gb-8gb-ram-1tb-disk-gaming-bilgisayar/

Stokta kalmamasiyla parçaların performansi mi düşüyor anlamadim? Saydigim sistemi garantisiz 2000 TL verecek birini taniyorsan soyle alacağım.

400w gücü gördükten sonra tamam en iyisi o sistemi al boşver beni.

Son düzenleyen: Moderatör:

1050 ti ile o değercleri göremez.
Konuya gelirsek apu toplayacaksan önerdiğim sisteme ekran kartı olarak rx590'a kadar takabilirsin ilerde.
Eğer o hazır sistemi alırsan PSU zaten çöp ekran kartını yenilemek istediğinde de elindekini çıkarman gerekir seçim senin.

Sisteme ilaveten SAPPHIRE RX570 Pulse ITX Ekran Kartı ekle. 2699TL tutuyor bütçenizi 3000TL yapabiliyorsanız 8 gb ekleyip 16GB ram yapabilir veya 1TB HDD ekleyebilirsiniz. Sistem gayet kaliteli parçalardan oluşturulmuş. Dandik kasalar, ne olduğu bilinmeyen PSU’lar bulunmuyor.

Ben o fiyata çok az ekleyerek Aliexpress'ten R7 1800X bile alabilirim.

Tamam benim yukarda saydığım donanımları 2k ya topla aliexpressden bende alayım
birde sözde benle dalga geçen arkadaş topladığı sistemin powerine 400w koymuş cidden şaka gibi olan sizlersiniz hani herşeyi çok iyi bilirim en iyisi benim ayaklarını bırakın bi zahmet lol

Son düzenleme:
temiz 2. el parçalar bulabilirsin. Garantileri olanları al. Ben şu anki piyasada değeri 7-8 bin civarı olan sistemi 3.5 a topladım

@amx22 ne alaka? Al işte giriş seviyesinde, SSD'li gayet güzel sayılabilecek DDR4 bir sistem topladım. Siz kendi sisteminizi başkasına satmaya çalışıyorsunuz galiba. [emoji846]
Eki Görüntüle 369302

Halihazırda kullandığınız bir bilgisayarınız varsa ve kullanmayı düşünmüyorsanız onun hard diskini kullanıp, onun parasını ekran kartına harcayıp ekran kartınızı rx570'e çıkartmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…