2800 TL'ye GTX 970 Sistem Toplama

Michael Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir sistem topladım kafamda. Çarşamba günü alacağım ama maalesef bütçeye takılı kaldım. O yüzden seçtiğim ürünleri buna göre de yorumlayabilirsiz. Sistemim :

Msı gtx 970 gaming 4g
Gskill (2x4) 1866 Mhz Dual-kit Ram
Amd fx 8320 3.5 Ghz İşlemci
Asus M5A97 2133 Mhz Anakart: Asus M5A97 Le R2.0 Amd 970/Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
Zalman Z3 Plus Mid Atx Kasa:Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Corsair Builder vs 550w 80 plus :CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Arkadaşlar dediğim gibi arkadaşlar sistemde fiyat artışı söz konusu olamaz ama bazı kısılabilcek olan parçalardan kısıp diğerlerini arttırabilirsiniz. Limiti 2900 TL üstü yok. Ayrıca RAM dual kit mi olmalı? Tek olanlar daha ucuz ve 1600-1866 MHz seçeneklerinden 1600'ü seçsem ne olur fiyat için ? Tüm parçaları değerlendirmenizi istiyorum arkadaşlar. Konu kirliliğine gerek yok, şimdiden teşekkürler. Fiyat kesindir ve sistem Vatan'dan toplanacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek olan ramlar daha yavaş çalışır çift modül seçin yani 2x4 ram seçin vede aşağıdaki sistemi öneririm bende aynı sistemi alacağım.
SdkzV9p.png

Ben tek modül ramde kalmasını tavsiye ederim çünkü bir 8 daha eklediği zaman dual-channel olacak zaten bildiğim kadarıyla o anakart dual-channel destekliyor quad-channel değil.

amd işlemci.png
intel sistem.png
Anakart 1600 mhz bu sorun olmazmı ? İşlemci asıl peki bilgilendirirseniz ürünler hakkında sevinirim. İki sistem topladım biri senin dediğin bide bu sizce hangilerini seçmeliyim hangi işlemci daha iyi ? Anakart nasıl olur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk baştaki AMD işlemci kullanıyo intel i5 4460 la benim seçimimle teklonoji farkı ve 10-20 fps ile intel core i5 4460 önde.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı