2800 TL'ye kadar interkom önerisi

Mxphan

Centipat
Daha fazla  
Bugün kaskım için bir interkom arayışına girdim ve kafama takılan 3 model oldu, sizlere de sormak istedim.

İlk model knmaster KN550, giriş seviyesi sadece şarkı dinlemek ve telefonla konuşmak için var, bazıları çok memnun her şeyinden bazıları mikrofonunu begenmemis veya sesini begenmemiş falan.

Diğer model knmaster KN2250, gerçek bir interkom ve kullananların çoğu memnun, daha kaliteli mikrofon ve ses, daha uzun batarya ömrü.

Son model de yine knmaster KN2300, bunun fiyatı biraz daha yüksek ama Pro seviye hoparlör diyorlar kullanıcı yorumuna bakmadım.

Gelelim asıl kısma, fiyatları.
KN550: 1000TL.
KN2250: 2250TL.
KN2300: 2800TL.

Öğrenciyim aşırı para harcamak istemiyorum interkom için ama bir yandan da almışken kaliteli alma isteği var sizce ne yapayım?

(Ekiple uzun yol falan yapmayacağım yani interkom özelliğini pek kullanır mıyım onu bile bilmiyorum. Hiç kullanmama olasılığım var, sadece şarkı dinlerken sıkıntı çıkarmasın, telefonla konuşursam da sesim karşıya gitsin bir de dışarıda kontrolleri rahat olsun yeter benim için)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kn gereksiz eğer grup konusması yapmayacaksan

Sadece şehiriçi ve günlük kullanım olacaksa ışıklı mışıklı olan bazı modeller var sağlamına denk gelirsen uzun vadede iş görüyor ben A30 kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı