2800 TL'ye Oyun Sistemi Tavsiyesi

eren863

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Forumda yeniyim ama Dolar'ın ucuzlamasıyla yakın bir zamanda bilgisayar toplamak istiyorum. Asus GTX 970 tabanlı bir İntel sistemi olursa sevinirim. Ayrıca İntel'in soğutucusu çok ses çıkarıyorsa CPU soğutucu olabilir. Oyun bilgisayarı olmasını istiyorum. Her şeyi en yüksekte oynasam iyi olur ama AMD'de çok ucuza ve iyi olucaksa neden olmasın? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuz İntel&Nvidia gtx970 bu olsa gerek. :) Doların ucuzlamasını beklerseniz istediğiniz fiyata alabilirsiniz diye düşünüyorum.
ss.png

@merttok Daha uygun fiyatlı bileşen ve markalar ile, "biraz" daha düşük fiyatlı bir sistem toplamak mümkün. 2800 TL için benim önerim;

sistem1.png

Aslında Evga SuperClock ACX'i çok önermiyorum, MSI ve Gigabyte gibi markalara göre biraz daha fazla ısınıyor ama indirimdeyken alınabilir. Bu parçalar Sanalmarketim ve Inventus gibi yerlerden alınırsa, 120 GB SSD ekleyecek kadar tasarruf edilir.

@merttok Daha uygun fiyatlı bileşen ve markalar ile, "biraz" daha düşük fiyatlı bir sistem toplamak mümkün. 2800 TL için benim önerim;

Eki Görüntüle 53458

Aslında Evga SuperClock ACX'i çok önermiyorum, MSI ve Gigabyte gibi markalara göre biraz daha fazla ısınıyor ama indirimdeyken alınabilir. Bu parçalar Sanalmarketim ve Inventus gibi yerlerden alınırsa, 120 GB SSD ekleyecek kadar tasarruf edilir.
Ramler Gskill veya Corsair vengeance pro tercih edilebilir. DVD yazıcı bence gereksiz. Oradan kısıp güç kaynağını arttırabilir. Onun dışında güzel sistem.

Aslında Evga SuperClock ACX'i çok önermiyorum, MSI ve Gigabyte gibi markalara göre biraz daha fazla ısınıyor ama indirimdeyken alınabilir.
Biraz daha fazla ısınmak dediğiniz şey, ne kadar? Nerden bakdınız? Gigabyte in 3 fanıyla kafa şişirmekdense Evga alırım :).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı