2800 TL'ye R5 1600X sistem nasıl?

Bütçe
2830

MuhammedKSL

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'dan bakarak bir sistem topladım. Bazı parçaları 2.el özelliklerini yazmak istiyorum. Acaba bu parçalar birbirleriyle uyumlu mu ve fiyatına göre nasıl?

Anakart MSI B350 PRO-VD.
İşlemci AMD Ryzen 5 1600X.
RAM 8 GB 3000MHz CL16.
SSD SanDisk SSD Plus 2.5" 240 GB.
Ekran kartı MSI RX460 4 GB OC.
Güç kaynağı Power Supply 12 cm fanlı 350W.

YouTube'dan bakarak bir sistem topladım. Bazı parçaları 2.el özelliklerini yazmak istiyorum. Acaba bu parçalar birbirleriyle uyumlu mu ve fiyatına göre nasıl?

Anakart MSI B350 PRO-VD.
İşlemci AMD Ryzen 5 1600X.
RAM 8 GB 3000MHz CL16.
SSD SanDisk SSD Plus 2.5" 240 GB.
Ekran kartı MSI RX460 4 GB OC.
Güç kaynağı Power Supply 12 cm fanlı 350W.
Markası nedir PSU'nun?

Birbirine uyumlu. SSD, model olarak kronik sorunlu. Size sorunlu olarak da gelebilir, hiç sorun çıkarmayabilir de. Şansa bağlı biraz. PSU'nun tam modeli nedir? Kasa ne olacak? Belleği çift kanal 2x8 almanızı öneririm bütçeniz yeterse. Performansta gözle görülür bir artış olur.

Arkadaşlar PSU nun linkini bırakıyorum

Birbirine uyumlu. SSD, model olarak kronik sorunlu. Size sorunlu olarak da gelebilir, hiç sorun çıkarmayabilir de. Şansa bağlı biraz. PSU'nun tam modeli nedir? Kasa ne olacak? Belleği çift kanal 2x8 almanızı öneririm bütçeniz yeterse. Performansta gözle görülür bir artış olur

izlediğim videoda uzay montaj dedi. kasa yok yani. psu nun linkini bıraktım. bir de öneri ssd'n varsa beklerim

Bence de 2X 8 GB alman daha iyi olur 3200MHz 2x8 alırsan bayağı bayağı iyi olur PSU ise imkan varsa bir tık üstünü 400W ya da 450W al marka kaynaklı ileride güç düşmesi yaşanıyor PSU'lar da kaliteliler de demiyorum ama bu tarz normal fiyatlar da oluyor SSD olarak da bence 30 TL fazla ver baska marka al Kingston veya hikvision alabilirsin
Tabii bir de işlemci soğutucu ve kasa içi soğutma çok çok önemli kaç adet fan kullanıyorsun ve işlemci soğutucu tipi ne ve markası.

Arkadaşlar PSU nun linkini bırakıyorum

izlediğim videoda uzay montaj dedi. kasa yok yani. psu nun linkini bıraktım. bir de öneri ssd'n varsa beklerim
Bunu alın.

Arkadaşlar PSU'nun linkini bırakıyorum.

İzlediğim videoda uzay montaj dedi. Kasa yok yani. PSU'nun linkini bıraktım. Bir de öneri SSD'n varsa beklerim.

Hikvision veya Kingston bence güzel olur
n11.com'dan hikvision HS-SSD-C100/240G 240 GB SATA 3 SSD seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika! Hikvision HS-SSD-C100/240G 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı