Merhaba. En iyi ekran kaydedicisi hangisi? NVIDIA ShadowPlay kaydedicisini kullanıyorum ancak sağ alt köşede gereksiz iconlar çıkıyor ve onları da kaydediyor. Bana tam profesyonel ve tamamen kayıpsız net ve güncel bir ekran kaydedicisi lazım. OBS falan demeyin. OBS'te en doğru, en iyi ayarları yapmama rağmen, görüntü kalitesi hep bulanık oluyor ve gerçek anlamda kayıpsız kalitede ve netlikte kayıt yapamıyor. Sanırım OBS'in algoritmalarıyla alakalı bir sorun. Bandicam var, o çok daha net ekran kaydı yapabiliyor fakat onun da bazı sınırlamaları ve eksiklikleri olabiliyor. Bu sebeple hem daha modern, hem de en yaygın ama profesyonel bir ekran kaydedicisi arıyorum. Windows 10 ve 11 ile tamamen uyumlu olmalı. Hangisi olabilir? Bana her türlü imkanı sağlayabilmeli. Ses tarafında istersem kayıplı, istersem kayıpsız WAV 32 Bit float formatında, görüntü tarafında istersem sıkıştırılmamış, istersem H264, H265, AV1 vb formatlarında kayıt yapabilecek, NVIDIA, AMD ve Intel GPU'ların tamamına tam destek verebilecek, tamamen modern ve profesyonel bir ekran kaydedicisi arıyorum.