2800 TL'ye Ryzen 3 1200 sistem alınır mı?

Sistemi inceledim. Ne yazık ki işe yaramaz... Arkadaşım gidip de paranı çör çöp sistemlere verme ne olur? Hele ki AMD sistemlere hiç girme. AMD alan "" keşke COVID entübe olsaydım "" diye yalvarır. Dırayvır uyumsuzlukları, işlemci komut setlerinin hatalı işlenmesi, aşırı sıcaklık, stabilize sorunları seni canından bezdirir. Ben asla tavsiye etmiyorum.
Intel fanboyu is sus.

@edipciftci, Ryzen işlemciler iyi değil mi?

AMD işlemcilerde komut setleri biraz sorunlu yürütülüyor ve çok sık bellek problemleri yaşandığı için yazılımlar sık sık hata veriyor. Ve ne yazık ki kilitlenmeler giderek artıyor. Ama neden? Çünkü her geçici ve kalıcı sistem dosyaları, sürekli işlenen sistem dosyaları, geçicici kayıt dosyaları vs... İşlemcinin bu dosyaları hatalı yürütmesinden dolayı bir süre sonra dosyalardaki hataların işletilebilir düzeyin dışına çıkması yani çok artması yüzünden kilitlenmeler ve stabilizasyon problemleri ortaya çıkar. Ayrıca bizlerin günlük hayatta kullandığı HDD'ler de belirli bir düzeyde hatalı yazarlar ama bu dosyaları bozacak derecede olmaz. Lakin AMD sistemin hatalarıyla birleştiğinde zamanla içinden çıkılmaz sorunlara dönüşür. Ne yazık ki. Bu durum Intel işlemcilerde ve sistemlerde AMD ile kıyaslanamaacak kadar çok daha azdır. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı