2800 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Sugasu

Megapat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum.
Oynadığım oyunlar; World of Warcraft, Diablo III, League of Legends, BF4, DayZ, Cs:Go (İleriye yönelik GTA 5)
Bazen stream açıyorum bunu göz önünde bulundurup tavsiyede bulunursanız sevinirim. Bütçem vatanbilgisayar hafta sonu indirimiyle 2800 lirayı geçmeyecek civarda.
@Recep Baltaş Vaktiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Stream ile ilgileniyorsan ShadowPlay özelliği nedeniyle nVidia'yı tercih etmeni öneririm.

Anakart: ASUS H81M-PLUS
İşlemci: Intel Core i5-4460
Bellek: G-Skill RipjawsX 8GB (2x4)
Ekran kartı: MSI GTX 970
HDD: Seagate 1TB
SSD: Samsung 840 EVO 120GB
Kasa: Corsair Carbide 200R 550W

Bu sistem gayet uygun bütçene ve isteklerine.

Benim aklımda bir sistem vardı aslında bunun üzerinden konuşursak ve karşılaştırma yaparsak daha iyi olur sanırım.
i5 4690k
asus z97 pro gamer
MSI GTX970
G-Skill RipjawsX 8GB (2x4)
WD caviar black 1 TB 7200 rpm
Cooler master RC-K350 600w
samsung 250gb 840 evo sata ssd
bir tane de işlemci soğutucu (sıvı veya sıvı olmayan konusunda da bilgim yok.)

Benim yazmış olduğum sistemde ki tüm parçalar uyumlu mu ? Onun haricinde kasa boyutundan sıkıntı yaşar mıyım? Birde sıvı soğutma ile Hyper 212 evo arasında ne fark var ? Bu sorularımı da cevaplayabilecek vaktiniz varsa ve bu vakti ayırabilirseniz size teşekkür ederim.

dnG7Q7.png

Gtx 960 yerine 970 ekleyebilirsin

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı