2800 TL'ye tek fanı bozuk 1660 Ti nasıldır?

KEPAP06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦
Merhaba. Ekran kartı almayı düşünüyordum, karşıma Gigabyte 1660 Ti çıktı. Kutulu, güzel durumda ama sıkıntısının tek fanı bozuk olduğunu öğrendim. Fiyat olarak ise 2.800TL'ye anlaştık. Sizce nasıl? FurMark gibi testler istedim ucuz bulduğum için. Ben de düşündüm ki bir fan alayım bir de termal macun var elimde. Değiştirip güzel şekilde kullanayım. Fikrim doğru mu sizce?

88m fan kullanıyor olmalı. Uyguna alıp değiştirebilirsin. Sağlam olanlarına göre ne kadar fiyat farkı varsa ona göre hesapla.

Alma garantisi de yoktur fandan dolayı ileride başına bir iş gelirse sen yanarsın.

1660 Ti ekran kartlarının garantisi çoğunun bitti diye biliyorum hocam yanlışım var mı yarın arkadaş tüm testleri yapıp atacak biraz da ben RX 580 8 GB ekran kartımı neredeyse aynı fiyata sattığım için cebimden az farkla performans artışı yaptığım için almak istemiştim daha iyi kartlar var mı?

88m fan kullanıyor olmalı. Uyguna alıp değiştirebilirsin. Sağlam olanlarına göre ne kadar fiyat farkı varsa ona göre hesapla.

88m fan nereden bulurnur hocam fiyatları nasıl.

Pek seçenek yok. Fan 800-900 lira civarına satılıyor. Sağlam olanı almak daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
AliExpress de 89TL'ye var kargo ücretsiz şekilde hocam.

Bugün testleri atacak arkadaş hocam bende buraya atayım. Alınır mı alınmaz mı söylersiniz bana.
En ucu sıraladığımda 200 den başlıyor. Kalki ki ücretsiz kargoda 3 euro kargo eklenir. Zaten şuan 140 lira ediyor 90 liraya bulamazsın ama 200-400 arası olabilir. Yine de tercih meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…