2800 TL'ye tek fanı bozuk 1660 Ti nasıldır?

Ürün denenir duruyor. Ne kadar kalitelidir denemek lazım. Açıkçası riskl bir işlem ama fanı uyguna alabiliyorsan neden denenmesin? Satın alım ekranında son fiyat çıkar. Ona göre karar verirsin. 200-300 civarına fan gelecekse kartı uyguna almış olursun tabii riskleriyle beraber. Heyecan olur :)

Ürün denenir duruyor. Ne kadar kalitelidir denemek lazım. Açıkçası riskl bir işlem ama fanı uyguna alabiliyorsan neden denenmesin? Satın alım ekranında son fiyat çıkar. Ona göre karar verirsin. 200-300 civarına fan gelecekse kartı uyguna almış olursun tabii riskleriyle beraber. Heyecan olur :)

Bakalım hocam dediği gibiyse sadece fanı bozuksa alırım kart uyguna gelir ama başka sorunu çıkarsa almam herhalde arkadaş haber verince her şeyi öğreneceğim.

Dediğinizi dikkate alarak vazgeçtim hocam RX 5700 ASUS Dual OC aldım sorunsuz 15 dk FurMark'da 75 derece nasıl sizce zarar eder miyim fiyat 3.900TL

Son düzenleme:
Bakalım hocam dediği gibiyse sadece fanı bozuksa alırım kart uyguna gelir ama başka sorunu çıkarsa almam herhalde arkadaş haber verince her şeyi öğreneceğim.

Dediğinizi dikkate alarak vazgeçtim hocam RX 5700 ASUS Dual OC aldım sorunsuz 15 dk FurMark'da 75 derece nasıl sizce zarar eder miyim fiyat 3.900TL
İkinci el piyasasını bilmiyorum. RX 5000 serisini pek tavsiye etmem wattman, sürücü sorunları vs olabiliyor. Az önce dediğim gibi ikinci el fiyatlarını bilmiyorum, 6600/xt - 7600/xt yakın fiyatlardaysa daha iyi olurdu. Tabii hatalarla karşılaşmazsan sorun yok. Herkes hata alacak diye bir durum yok. İyi günlerde kullanın.

İkinci el piyasasını bilmiyorum. RX 5000 serisini pek tavsiye etmem WattMan, sürücü sorunları vs olabiliyor. Az önce dediğim gibi ikinci el fiyatlarını bilmiyorum, 6600/xt - 7600/xt yakın fiyatlardaysa daha iyi olurdu. Tabii hatalarla karşılaşmazsan sorun yok. Herkes hata alacak diye bir durum yok. İyi günlerde kullanın.

Hocam bugün kart geldi sıcaklık hotspot 91 kart temp 83'dü ve bakımsızdı benim de bilmemezliğime geldi macun ile oynadım temizledim kapattım kart temp 89 hotspot 110'a geldi şimdi bu durumda karta MX6 alıp sürsem düzelir mi yoksa zaten çok pis bir karttı ama temizledim kir bırakmadım iade edeyim bir de sorum kartın arkası bronzlaşmış gibi neden böyle bana bir yardımcı olur musunuz arada kaldım 3.800TL yede ekran kartı bulamıyorum aynı performans ta fotoğraf ekledim aşağıya bu arada arkası hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_1092.png
    IMG_1092.png
    333,2 KB · Görüntüleme: 15

Hocam bugün kart geldi sıcaklık hotspot 91 kart temp 83'dü ve bakımsızdı benim de bilmemezliğime geldi macun ile oynadım temizledim kapattım kart temp 89 hotspot 110'a geldi şimdi bu durumda karta MX6 alıp sürsem düzelir mi yoksa zaten çok pis bir karttı ama temizledim kir bırakmadım iade edeyim bir de sorum kartın arkası bronzlaşmış gibi neden böyle bana bir yardımcı olur musunuz arada kaldım 3.800TL yede ekran kartı bulamıyorum aynı performans ta fotoğraf ekledim aşağıya bu arada arkası hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
75'di 83 olmuş, 89 olmuş. Nasıl olmuş çözemedim :D
Çok iyi sürebilirsen pump-out yapmadan kullanılabiliyor. Genelde ptm7950 alıyorlar (ikame olarak thermalright helios). Düzgün termal bakım yaparsan düzelir elbette.

Çok iyi sürebilirsen pump-out yapmadan kullanılabiliyor. Genelde PTM7950 alıyorlar (ikame olarak Thermalright Helios). Düzgün termal bakım yaparsan düzelir elbette.

Hocam adam bana test attı 75 dereceydi geldi ben test ettim 83 çıktı sonra çok kirliydi içini temizledim yanlış macun sürmüşüm 86 87 oldu hotspot 111leri gördü bende arkadaşı aradım dedi ki 2 yıl miningli dedi bende duyar duymaz iade ettim şimdi de Arc A750 arıyorum kafama en yatkın olan o gibi yeni driver sorunları olsa da garantili kutulu faturalı satılıyor 1000TL fazla vereceğim tek değer mi?

Çok iyi sürebilirsen pump-out yapmadan kullanılabiliyor. Genelde PTM7950 alıyorlar (ikame olarak Thermalright Helios). Düzgün termal bakım yaparsan düzelir elbette.

Bir tane GTX 1080 buldum da eski kart diye yanaşmıyorum ASUS turboymuş arkadaş diyor ki kart çok iyi aldığın karta bin basar doğru mu dediği.

Hocam adam bana test attı 75 dereceydi geldi ben test ettim 83 çıktı sonra çok kirliydi içini temizledim yanlış macun sürmüşüm 86 87 oldu hotspot 111leri gördü bende arkadaşı aradım dedi ki 2 yıl miningli dedi bende duyar duymaz iade ettim şimdi de Arc A750 arıyorum kafama en yatkın olan o gibi yeni driver sorunları olsa da garantili kutulu faturalı satılıyor 1000TL fazla vereceğim tek değer mi?

Bir tane GTX 1080 buldum da eski kart diye yanaşmıyorum ASUS turboymuş arkadaş diyor ki kart çok iyi aldığın karta bin basar doğru mu dediği.
Miningli kartı iade alması iyi olmuş.
5700/xt - 1080 - a750 neredeyse aynı performanstalar:D Bin basar, üçer katlar beşe böler durumu yok.
rx5000 serisinin sürücü sıkıntıları / mining popüler olması,
gtx 1000 serisinin sürücü desteği kesilecek yakında,
arc a serisinde sürücüler sorun çıkarabiliyor.
Mining popülerliği bitikten sonra çıkmış serilere bakman yararına olur.

Eğer işlemcin güncel modellerdense Intel Arc B580 12GB GDDR6 192Bit Ekran Kartı - incehesap.com 12K fiyatı var, sıfır ürün.

Miningli kartı iade alması iyi olmuş.
5700/xt - 1080 - A750 neredeyse aynı performanstalar:D bin basar, üçer katlar beşe böler durumu yok.
RX5000 serisinin sürücü sıkıntıları / mining popüler olması,
GTX 1000 serisinin sürücü desteği kesilecek yakında,
Arc'a serisinde sürücüler sorun çıkarabiliyor.
Mining popülerliği bitikten sonra çıkmış serilere bakman yararına olur.

Eğer işlemcin güncel modellerdense Intel Arc B580 12GB GDDR6 192Bit Ekran Kartı - incehesap.com 12K fiyatı var, sıfır ürün.

İşlemcim Ryzen 5 5600 olur mu?

İşlemcim Ryzen 5 5600 olur mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyuna bağlı kayıplar olmuş. İkinci elde sorun yaşayıp durmak yerine kafan rahat olur. Sıfır rtx 5060 almazsan yerine bu var. Sürücülerle iyileşmeler oluyor ama bu konuda ne kadar iyileşme olur bilmiyorum. Tercih senin tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı