28000 TL'ye sistem önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerin için teşekkürler o zaman hayatımda bir ilki gerçekleştirip AMD ekran kartı alıyorum

Peki son sorum işlemci için sıvı soğutma almam lazım mı 3-4 ay götürse yeter.
@742795

Aldın mı? RX7700XT daha güçlüdür 4060ti'ya göre fakat AMD ekran kartı alınmaz çünkü AMD'de teknoloji yok, NVIDIA şu an sırf teknolojisi için ve gelecekte getirecekleri için alınır.

İşlemciyi 14. nesil yaptıktan sonra üstüne 500 lira falan kalıyor, istersen kasayı değiştirirsin.

Kalitesiz kasa, kalitesiz PSU kalitesiz SSD, DDR4 sistem, soğutması kötü ekran kartı, ne saçmalıyorsun sen? AMD tarafında nasıl teknoloji yok? Belli ki bir şey bildiğiniz yok. İnsanları burada yanlış yönlendirmeyin.

Zaten senin attığın sistem bitmiş, ayrıca benim attığım sistem daha ucuz ve bütçeye göre yükseltilmeye açık. Kendim söyledim zaten değiştir diye sen ne anlatıyorsun? İnsanlara AMD ekran kartı önerip vebaline giriyorsun, AMD ekran kartı önermek NVIDIA'nın sunduğu ve sunacağı teknolojilerden insanları mahrum bırakmaktır. X bütçeye AMD ekran kartı daha fazla performans veriyor diye AMD önerince sistem toplamaktan anlamış olmuyorsun aksine insanları daha kötü bir kart aldırıyorsun. Sanki o bütçeye bir de soğutucu eklemiş gibi İntel'in stok soğutucusuna laf atıyorsun haha.

Saçmalamışsınız.
1- "Intel'in stok soğutucusuna laf atıyorsun" demişsin attığım yeri lütfen bul ve bana göster.
2-attığımın stoku bitmişse yenisini atarız problem yok.
3- neresi yükseltmeye açık sistemin her parça değişmeli neredeyse.
4- AMD kartla vebaline mi giriyorum? Saçmalamanın başka boyutu.
5-"AMD ekran kartı önermek NVIDIA'nın sunduğu ve sunacağı teknolojilerden insanları mahrum bırakmaktı" AMD'nin sunduğu teknoloji yok mu demek istemişsiniz?
Saçmalıyorsunuz tek yaptığınız şey "NVIDIA Intel başka alınmaz aga" hiçbir şeyden anlamayıp böyle diyen insanlar gibisiniz.
Attığın sistem her açıdan rezalet.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bunu da alabilirsiniz.

"Kanka ya baksana şu önerdiğim ekran kartı %x daha fazla performans veriyor NVIDIA'dan"
Senin kurduğun mantık bunun üzerine, kağıt üzerinde toplanılan sistem bu günü kurtarır. İnsanların sürekli parça değiştirecek parası yok bu yüzden almışken en uzun ömürlü olanını almak istiyorlar. NVIDIA şu an APPLE'ı geçerek dünyanın en değerli 2. şirketi oldu, bunu nasıl başardı acaba? Geliştirdiği teknolojiler sayesinde AMD'deden en az 10 yıl önde. Bir sistemin kilit parçası ekran kartıdır, işlemcin istediğin kadar sağlam olsun oynadığın oyundaki görüntüyü işleyecek olan ekran kartıdır, insanlara AMD kart önererek kağıt üzerinde 15-20fps arttırıyorsunuz fakat NVIDIA geliştirdiği DLSS gibi teknolojilerle yani sırf yazılımı ile o avantaj sağlayan fps değerini bir süre sonra daha düşük donanımla yakalıyor. Bunun fanboyluk ile alakası olsaydı NVIDIA EN DEĞERLİ 2. şirket olmazdı, AMD 38. sırada şu an. Yapay Zeka teknolojilerini takip edip birisine AMD kart önermek ayıptır.

Benim önerdiğim sistem seninkinden ucuz ve yükseltilmeye açık. O kasa ve PSU zaten kötü ve ben değiştirmesini söyledim. DDR5 sistem ekran kartından büyük değildir, umarım anlamışsındır. Vatan Bilgisayar'dan önermem canını sıktıysa başka siteden de öneririz. Stok soğutucuya laf attığın yer burası olarak anladım ben. Kasadan bahsediyorsan 30 bin kere değiştirmesini söyledim zaten.
soğutması kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…