Önerin için teşekkürler o zaman hayatımda bir ilki gerçekleştirip AMD ekran kartı alıyorum
Peki son sorum işlemci için sıvı soğutma almam lazım mı 3-4 ay götürse yeter.
@742795
O sistemde anakartı S2H yapmak mantıklı mı?
Aldın mı? RX 7700 XT daha güçlüdür 4060 Ti'ya göre fakat AMD ekran kartı alınmaz çünkü AMD'de teknoloji yok, NVIDIA şu an sırf teknolojisi için ve gelecekte getirecekleri için alınır.
INTEL I5 13400F-GIGABYTE RTX 4060 TI-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 13400F-GIGABYTE RTX 4060 TI-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşlemciyi 14. nesil yaptıktan sonra üstüne 500 lira falan kalıyor, istersen kasayı değiştirirsin.
Zaten senin attığın sistem bitmiş, ayrıca benim attığım sistem daha ucuz ve bütçeye göre yükseltilmeye açık. Kendim söyledim zaten değiştir diye sen ne anlatıyorsun? İnsanlara AMD ekran kartı önerip vebaline giriyorsun, AMD ekran kartı önermek NVIDIA'nın sunduğu ve sunacağı teknolojilerden insanları mahrum bırakmaktır. X bütçeye AMD ekran kartı daha fazla performans veriyor diye AMD önerince sistem toplamaktan anlamış olmuyorsun aksine insanları daha kötü bir kart aldırıyorsun. Sanki o bütçeye bir de soğutucu eklemiş gibi İntel'in stok soğutucusuna laf atıyorsun haha.Kalitesiz kasa, kalitesiz PSU kalitesiz SSD, DDR4 sistem, soğutması kötü ekran kartı, ne saçmalıyorsun sen? AMD tarafında nasıl teknoloji yok? Belli ki bir şey bildiğiniz yok. İnsanları burada yanlış yönlendirmeyin.
Zaten senin attığın sistem bitmiş, ayrıca benim attığım sistem daha ucuz ve bütçeye göre yükseltilmeye açık. Kendim söyledim zaten değiştir diye sen ne anlatıyorsun? İnsanlara AMD ekran kartı önerip vebaline giriyorsun, AMD ekran kartı önermek NVIDIA'nın sunduğu ve sunacağı teknolojilerden insanları mahrum bırakmaktır. X bütçeye AMD ekran kartı daha fazla performans veriyor diye AMD önerince sistem toplamaktan anlamış olmuyorsun aksine insanları daha kötü bir kart aldırıyorsun. Sanki o bütçeye bir de soğutucu eklemiş gibi Intel'in stok soğutucusuna laf atıyorsun haha.
Sıcaklık 80'nin üzerine çıkmadığı sürece problem olmaz. Sıvı soğutmaya gerek yok. Bunu alırsın. Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
"Kanka ya baksana şu önerdiğim ekran kartı %x daha fazla performans veriyor NVIDIA'dan"Saçmalamışsınız.
1- "Intel'in stok soğutucusuna laf atıyorsun" demişsin attığım yeri lütfen bul ve bana göster.
2-attığımın stoku bitmişse yenisini atarız problem yok.
3- neresi yükseltmeye açık sistemin her parça değişmeli neredeyse.
4- AMD kartla vebaline mi giriyorum? Saçmalamanın başka boyutu.
5-"AMD ekran kartı önermek NVIDIA'nın sunduğu ve sunacağı teknolojilerden insanları mahrum bırakmaktı" AMD'nin sunduğu teknoloji yok mu demek istemişsiniz?
Saçmalıyorsunuz tek yaptığınız şey "NVIDIA Intel başka alınmaz aga" hiçbir şeyden anlamayıp böyle diyen insanlar gibisiniz.
Attığın sistem her açıdan rezalet.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bunu da alabilirsiniz.
soğutması kötü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.