742795
Decipat
Neden bilmiyorum ama Intel işlemci hiç istemiyorum. AMD daha mantıklı geliyor.
Daha mantıklı zaten.
Neden bilmiyorum ama Intel işlemci hiç istemiyorum. AMD daha mantıklı geliyor.
![]()
DA-G11 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DA-G11 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Aslında aklımdan RX ekran kartları geçmişti ama RT gibi donanımları olduğu için NVIDIA istedim.
4060ti kötü bir kart fiyatını haketmiyor. 7700xt parçalar geçerAslında aklımdan RX ekran kartları geçmişti ama RT gibi donanımları olduğu için NVIDIA istedim.
Şimdi 7700XT tercih ederseniz daha iyi olur zaten 7700XT daha güçlü bir kart.
Daha güçlü biliyorum ama küçüklükten beri NVIDIA kullandığım için daha bir sempati duyuyorum açıkçası. Bir de AMD ekran kartlarında driver sorunu oluyormuş sanırım.
Serdar'ın attıgını alın.
Daha güçlü biliyorum ama küçüklükten beri NVIDIA kullandığım için daha bir sempati duyuyorum açıkçası. Bir de AMD ekran kartlarında driver sorunu oluyormuş sanırım.
TeşekkürlerDriver sorunu falan yok. Sempati sizi kurtarmayacak hangisi iyise onu alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.