Öncelikle merhaba arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi i5 4690k'lı bir sistem toplamak istiyorum. Şu an limitim 2800 TL fakat kısa süre sonra upgrade edeceğim. Malum Dolar'ın inişi çıkışı bir an evvel toplayıp rahata ermek istiyorum. Sistem şu şekilde;
İ5 4690k
R9 280x
Asus H81m-d
Corsair Vengeance 8GB RAM
Corsair Carbide 100R(650w 80+PSU)
1TB HDD
Noctua NH u9s işlemci soğutucu
(SSD Anakart Ekran kartını 3-4 ay sonra upgrade edeceğim) Sizce bu sistem bi sıkıntı olmadan 3-4 ay beni götürür mü?
Hocam öncelikle yukarıdaki arkadaşın önerdiği saçma sapan sistemlere aldırış etmeyin. 2. olarak OC yapmayı kesinlikle istiyor musunuz? Bu bütçeye çarpan kilidi kapalı 4460 gibi bir işlemci + H97 yongalı bir anakart tercih edebilirsiniz.
Hocam öncelikle yukarıdaki arkadaşın önerdiği saçma sapan sistemlere aldırış etmeyin. 2. olarak OC yapmayı kesinlikle istiyor musunuz? Bu bütçeye çarpan kilidi kapalı 4460 gibi bir işlemci + H97 yongalı bir anakart tercih edebilirsiniz.
Dediğinde çok haklısın oc yapmayı seviyorum açıkçası bundan önce i5 2600k lı bir sistemim vardı son zamanlarında son seviyesinde kullandım fakat artık yetmemeye başladı. Yurtdışına gidicem 3-4 ay sonra irlandaya anakart ve ekran kartını yurtdışından alıcam. Z97 ve gtx 980ti almayı düşünüyorum mesaj banım vardı cevap veremedim kusura bakmayın