2800TL sistem toplama

MelikşahAvcii

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi i5 4690k'lı bir sistem toplamak istiyorum. Şu an limitim 2800 TL fakat kısa süre sonra upgrade edeceğim. Malum Dolar'ın inişi çıkışı bir an evvel toplayıp rahata ermek istiyorum. Sistem şu şekilde;
  • İ5 4690k
  • R9 280x
  • Asus H81m-d
  • Corsair Vengeance 8GB RAM
  • Corsair Carbide 100R(650w 80+PSU)
  • 1TB HDD
  • Noctua NH u9s işlemci soğutucu
(SSD Anakart Ekran kartını 3-4 ay sonra upgrade edeceğim) Sizce bu sistem bi sıkıntı olmadan 3-4 ay beni götürür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
received_10205391562495489.jpeg

Bunu al, kafan rahat olsun.

Hocam öncelikle yukarıdaki arkadaşın önerdiği saçma sapan sistemlere aldırış etmeyin. 2. olarak OC yapmayı kesinlikle istiyor musunuz? Bu bütçeye çarpan kilidi kapalı 4460 gibi bir işlemci + H97 yongalı bir anakart tercih edebilirsiniz.

Hocam öncelikle yukarıdaki arkadaşın önerdiği saçma sapan sistemlere aldırış etmeyin. 2. olarak OC yapmayı kesinlikle istiyor musunuz? Bu bütçeye çarpan kilidi kapalı 4460 gibi bir işlemci + H97 yongalı bir anakart tercih edebilirsiniz.

Bu sistemin neresi saçma? DDR3 sistem toplamak, DDR4 sistem toplamaktan daha saçma değil mi?

DDR3 i5 > DDR4 i3
Dediğinde çok haklısın oc yapmayı seviyorum açıkçası bundan önce i5 2600k lı bir sistemim vardı son zamanlarında son seviyesinde kullandım fakat artık yetmemeye başladı. Yurtdışına gidicem 3-4 ay sonra irlandaya anakart ve ekran kartını yurtdışından alıcam. Z97 ve gtx 980ti almayı düşünüyorum mesaj banım vardı cevap veremedim kusura bakmayın

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı