Sağolasın kardeşim. Ssd ve 8gb bir bellek sonraki adım olacak şu an için bütçemin sınırındayım.
@GCN hocam teşekkürler tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım şu an sistemde gözüne çarpan bir uyumsuzluk veya parçalar hakkında olumlu olumsuz duyumların var mıdır?
@Utku Toros biraz ileriye yönelik düşünüp düşük bütçeli bir z170 düşündüm ileride K serisine geçiş olabilir hem de belleklerin frekanslarıyla oynayabilmek adına ama performans ve kalite bakımından daha iyiyse değişiklik yapabilirim.
Ayrıca sormak istediğim i5-gtx970 veya i7 6700-gtx960/r9 380 olarak da değişim yapabilirim siz f/p ve ilerisi açısından siz hangisini tavsiye edersiniz?
Evet CW ve 3.5 vRam sorunlarını gördüm ancak gtx 980 bütçemi aşıyor r9 390a gelince güç kaynağında değişiklik yapmak zorunda kalıyorum. gtx970 seri sorunu ve giderilemedi mi?