@GNC hocam şuan %10 indirim mevcut attığım görüntü üzerinde gözükmüyor, 2850 gibi bir rakama oluşuyor. 2000 2300 gibi düşündüğüm durumdan 2850ye gelerek bütçeyi baya zorlamış durumdayım zati sistem toplanmayacağı için hepsiburada'dan tüm parçaları alacağım diye bir durum da söz konusu değil ama fiyat, güvenilirlik (diğer siteleri kötülemiyorum sadece daha önce alışveriş yapmadım) açısından fena durmadı oraya göre mesajı editledim. 750W güç kaynağının bize geri dönüşü olacak, ancak performansı gtx970'ten 1080p'de biraz daha üstün sanırım.Sorunsuz gtx970 gelme ihtimaline olsa da r9 390/x bir düşünücem. Zalman z3 ve önerdiğiniz kasanın ekran kartı için ayırdıkları yer 35cm, 3 fanlı ekran kartları ise yaklaşık 30 32 cm montajda sıkıntı çıkar mı bilginiz var mı?
@Utku Toros hocam yakın zamanda olmasa da 3D modelleme olabilir o yüzden i5 6500 ihtiyacımı tam karşılar mı? bilemediğimden böyle bir tercih yapmıştım tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım teşekkürler.
@Utku Toros hocam yakın zamanda olmasa da 3D modelleme olabilir o yüzden i5 6500 ihtiyacımı tam karşılar mı? bilemediğimden böyle bir tercih yapmıştım tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım teşekkürler.