280Hz ve altında 2K monitör önerisi

Bütçe
16.000 - 20.000 TL
Yer
İstanbul
Merhaba,

Bütçe en fazla 20.000 TL.

Arkadaşım için ben bir monitör beğendim fakat işin ehli insanlara sormadan da aldırmak istemem.

Arkadaşımın sistem gücünü anlamanız için birazcık detay:

Ekran kartı: RX 7800 XT.
İşlemci: R5 7500F.
RAM: 32 GB.
SSD: 1TB.

Bilgisayarda ne yapacak?

-İşten geldiği zaman, Valorant oynamak, CS2 oynamak, dizi, film izlemek. YouTube'da takılmak. Bilgisayarı yeni aldığı için hikayeli yani ekran kartına yük bindirecek oyunlar oynamak. (örnek: RDR2, cypherpunk, God of War gibi.)

Almak istediğimiz monitörde istediğimiz birkaç kriterimiz:

-Monitörde HDR desteği olsun.
-1440p(2K) monitör olsun. (2K monitörde Valorant ve CS2 gibi oyunları oynarken bile 300 FPS'in üstünü rahat görecek sisteme sahip. O yüzden 240-280 Hz monitörleride 2K monitörlerde rahatlıkla tercih edebiliriz.)
-En az 240Hertz değerinde olsun.
-IPS panel olsun. TN ya da VA panel istemiyoruz.
-Ekran kartı AMD olduğu için sadece G-Sync değil free-Sync desteği olması çok iyi olur.
-26.5" - 27" monitör olması. (bunu kendisi için ben istiyorum. Sizler de bu kriter için yorumda bulunup öneride bulunabilirsiniz buna değinerek.)
-Kavisli olmaması.

Bu konuda bilgili kişilerin yardımını bekliyoruz.
Yardımcı olursanız sevinirim. :)

@BerkayZ87

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeye 4K daha ekleyip OLED alabilirsiniz.
Bu biraz daha uygun versiyonu fakat 360HZ yerine 240HZ. İkisinin de satıcısı güvenilir.

Bütçeye 4K daha ekleyip OLED alabilirsiniz.
Bu biraz daha uygun versiyonu fakat 360HZ yerine 240HZ. İkisinin de satıcısı güvenilir.
Bu samsung odyssey monitörlerden korkuyorum. Eskiden alacağım zaman kronik sorunlu monitörleri vardı. Samsung Odyssey görünce ürperdim hocam. :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı