2850 TL Galax GTX1060 Tabanlı Sistem Toplama

Dönüştürücüler de illa bir kalite kaybı yaşarsın az veya çok, bunun tartışılacak yanı yok kaliteli dönüştürücüler de bu fark elbet biraz daha azalır ama 30-40 tl den başlıyor onu alacağın paraya direkt HDMI lı monitör alırsın dönüştürücülerle uğraşmazsın. DVI girişi olan kart bile kalmadı artık ne AMD ne NVİDİA dvı da koymuyor kartlarına.

Kardeşim ben monitörümü dönüştürücü olmadan da kullandım şimdi dönüştürücü ile kullanıyorum VGA girişi olmadığı için. Hiç bir fark görmedim. Tecrübem olmasa söylemem bu kadar. Kullandığım dönüştürücü kartımın kutusundan çıkan dönüştürücü. Hiç bir görüntü sorunu dalgalanma vs görmedim görüntü kalitesi de değişmedi. Değişti ise de gözle görülemeyecek şekildedir. Orası da önemli değil zaten fark edemediğin değişiklik önemsenmez.

VGA görüntüde sorunlar(daha çok dalgalanma) yaşatabilir eğer zaten aldıysan gülegüle kullan ama almadıysan aynı fiyata DVI lara bakabilirsin.

Almışken 100 TL ekle MSI al derim ben.
Onun yerine 200 tl koyup Asus'da alırım ama gereksiz gibi geliyor.
Bir çok kişi VGA dönüştürücüden memnun değil. Dalgalanma sorunları da sık görülüyor.
O sorunu çok duydum ama yapıcak bir şeyim yok daha sonra monitörü'de değiştireceğim zaten idareten kullanıcağım VGA dönüştürücüyü.
Dönüştürücüler de illa bir kalite kaybı yaşarsın az veya çok, bunun tartışılacak yanı yok kaliteli dönüştürücüler de bu fark elbet biraz daha azalır ama 30-40 tl den başlıyor onu alacağın paraya direkt HDMI lı monitör alırsın dönüştürücülerle uğraşmazsın. DVI girişi olan kart bile kalmadı artık ne AMD ne NVİDİA dvı da koymuyor kartlarına.
30 40 TL'ye bul bana 21 inç HDMI lı monitör alayım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı