2850 TL'ye Anakart, İşlemci ve Ekran Kartı Tavsiyesi

ghostfalcon

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2013
Mesajlar
63
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
MEKATRONİK MÜHENDİSİ
Herkese selamlar arkadaşlar. Benim bilgisayarım yaklaşık 4 senelik falan. Ben bilgisayar parçalarımı değiştirmeyi planlıyorum elimde olan en fazla bütçe başlıkta belirttiğim kadardır. İlk önce uzun ömürlü bir sistem olmasını istiyorum. Mekatronik bölümü okuduğumdan güçlü sağlam bir işlemciye ihtiyacım var. Ayrıca oyunda oynadığımdan ekran kartını yüksek istemekteyim. Öncelikle Sistemimde High Power'ın 750w 80+ sertifikalı güç kaynağım, WD'in 2TB Greeen HDD'im ve 16GB HyperX Fury RAM'im takılı. İhtiyacım olan Güzel bir anakart, Kaliteli Bir Nvidia Ekran Kartı ve yüksek performanslı bir işlemci. Hali hazırda kafamda topladığım bir kaç parça var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Adsız.png


Yardım edebilicek kimse yokmu arkadaşlar ?
 
H97 Gaming 3 düşünebilirsiniz. Onun dışında gayet iyi bence. Green serisi yerine Blue serisi ile değiştirmeye çalışın. Yoksa WD'ye söve söve kullanırsınız :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı