2850 TL'ye Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti hazır sistem alınır mı?

Sistem toplama imkanın var mı? Hazır mı tercih ediyorsun?
Şimdiye kadar hiç toplamadım fakat itopya zaten birleştirip gönderiyor anladığım kadarıyla.
Edit:Yani toplama imkanım var.

En önemli parçalardan biri diyebiliriz aslında. Yen nesil Oyunlar olsun programlar olsun ssd çok işe yaradığını gördük. Almalısın bence performans açısından 1 numaralı parça bence.
Oyunu oynarken oyun içi performansı ne kadar etkiliyor ?
 
OEM sistemler oldukları için daha sonra değişiklik yapabilirsin, şimdilik hazır alman daha iyi olacaktır malum ekran kartı fiyatları uçtu. Bütçeni fazla zorlamayacaksa 3499₺ olanı seçmelisin.
Oyunu oynarken oyun içi performansı ne kadar etkiliyor ?
FPS'e katkısı olmaz ancak oyunlar ve sistemin çok daha hızlı açılır.
 
Neredeyse aynı fiyata monitör ve mouse ile birlikte imzamdaki sıfıra yakın ikinci el sistemi satıyorum. İkinci el düşünürseniz bakabilirsiniz. Bilmiyorum burda açıklamak serbest mi. Kendimi raporlayacağım cezası varsa çekeriz sıkıntı yok :LOL:
 
Son düzenleme:
Neredeyse aynı fiyata monitör ve mouse ile birlikte imzamdaki sıfıra yakın ikinci sistemi satıyorum. İkinci el düşünürseniz bakabilirsiniz. Bilmiyorum burda açıklamak serbest mi. Kendimi raporlayacağım cezası varsa çekeriz sıkıntı yok :LOL:
Paylaşmanın cezası var mı bilmem ama sistem imzada demek yasak.

3000TL olanda bir fark göremedim söyler misiniz ?

Bir de 3450TL olanın ne kadar farkı olur performansta işlemci farkını saymazsak
 
3000TL olanda bir fark göremedim söyler misiniz ?

Bir de 3450TL olanın ne kadar farkı olur performansta işlemci farkını saymazsak

Çok daha hızlı ve seri bir sisteminiz olacak. Ayrıca ileride 2. Nesil Ryzen işlemcileri de takabileceksiniz. Alabilecek durumunuz var ise 3450 TL olanı almalısınız. (y)
 
Sistemin yazili oldugu linki de hemen altinda paylastigim icin "imzamdaki sistem" dememin islevsizligi bir durum yaratmiyor. Dikkat ettim ona :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı