Bir sistem toplayacağım ve bazı parçalar birbiri ile uyuşur mu uyuşmaz mı bununla alakalı fikir danışmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hepsini linkini bir şekilde sıralayacağı buraya.
Gigabyte H310M-S2V Socket 1151, DDR4 2666MHz USB 3.1 Gen1 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Topladığınız sistemde depolama biriminin olmadığının farkındasınızdır umarım, herhalde harddiskiniz falan var eski sistemden kalan üstelik bütçenize RX 570 ekran kartlı bir sistem sığıyor.
PowerColor Red Dragon Radeon RX 570 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!
En ucuz Intel i3-9100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-9100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 2.999,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte H310M DS2 Intel H310 1151 8. Nesil Soket 2666MHz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
2441 TL. Sistem için de 500W bir güç kaynağı fazlasıyla yeterli, kasayı da siz kendiniz seçebilirsiniz. Siz depolama birimi koymadığınız için ben de koymadım muhtemelen eski sistemden kalma harddiskiniz falan var.