2850 TL'ye sistem toplama

Bütçe
2850

theaypek7

Femtopat
Merhaba arkadaşlar,

Bir sistem toplayacağım ve bazı parçalar birbiri ile uyuşur mu uyuşmaz mı bununla alakalı fikir danışmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hepsini linkini bir şekilde sıralayacağı buraya.

Ekran kartı ise RX 560 Gaming OC 4 GB Gigabyte.

Bir de kasa ile alakalı okula gideceğim için bavula koyacağım, o yüzden kasa da önerirsineniz ve bu sisteme kaç watt yeteceini bilmek istiyorum.

Kasalar:

1) AEROCOOL QS240 PSU YOK 2x12CM FAN MICRO ATX PENCERELİ SİYAH GAMING KASA AE-QS240-BG | En Ucuzu Akakçe PSU yok. (Sizce kaç PSU yeter ve bu kasa söylediğim parçalara uyar mı?)

2) AEROCOOL QS240 PSU YOK 2x12CM FAN MICRO ATX PENCERELİ SİYAH GAMING KASA AE-QS240-BG | En Ucuzu Akakçe (Bunda ise 600 watt var. Fazla mı olur az mı ve anakart için çok mu büyük bir kasa acaba?)

Topladığınız sistemde depolama biriminin olmadığının farkındasınızdır umarım, herhalde harddiskiniz falan var eski sistemden kalan üstelik bütçenize RX 570 ekran kartlı bir sistem sığıyor.

2441 TL. Sistem için de 500W bir güç kaynağı fazlasıyla yeterli, kasayı da siz kendiniz seçebilirsiniz. Siz depolama birimi koymadığınız için ben de koymadım muhtemelen eski sistemden kalma harddiskiniz falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…