Merhaba arkadaşlar,
Bir sistem toplayacağım ve bazı parçalar birbiri ile uyuşur mu uyuşmaz mı bununla alakalı fikir danışmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hepsini linkini bir şekilde sıralayacağı buraya.
www.hepsiburada.com
www.n11.com
www.hepsiburada.com
Ekran kartı ise RX 560 Gaming OC 4 GB Gigabyte.
Bir de kasa ile alakalı okula gideceğim için bavula koyacağım, o yüzden kasa da önerirsineniz ve bu sisteme kaç watt yeteceini bilmek istiyorum.
Kasalar:
1) AEROCOOL QS240 PSU YOK 2x12CM FAN MICRO ATX PENCERELİ SİYAH GAMING KASA AE-QS240-BG | En Ucuzu Akakçe PSU yok. (Sizce kaç PSU yeter ve bu kasa söylediğim parçalara uyar mı?)
2) AEROCOOL QS240 PSU YOK 2x12CM FAN MICRO ATX PENCERELİ SİYAH GAMING KASA AE-QS240-BG | En Ucuzu Akakçe (Bunda ise 600 watt var. Fazla mı olur az mı ve anakart için çok mu büyük bir kasa acaba?)
Bir sistem toplayacağım ve bazı parçalar birbiri ile uyuşur mu uyuşmaz mı bununla alakalı fikir danışmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hepsini linkini bir şekilde sıralayacağı buraya.
Gigabyte H310M-S2V Socket 1151, DDR4 2666MHz USB 3.1 Gen1 Fiyatı
Gigabyte H310M-S2V Socket 1151, DDR4 2666MHz USB 3.1 Gen1 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 Fiyatı
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Ekran kartı ise RX 560 Gaming OC 4 GB Gigabyte.
Bir de kasa ile alakalı okula gideceğim için bavula koyacağım, o yüzden kasa da önerirsineniz ve bu sisteme kaç watt yeteceini bilmek istiyorum.
Kasalar:
1) AEROCOOL QS240 PSU YOK 2x12CM FAN MICRO ATX PENCERELİ SİYAH GAMING KASA AE-QS240-BG | En Ucuzu Akakçe PSU yok. (Sizce kaç PSU yeter ve bu kasa söylediğim parçalara uyar mı?)
2) AEROCOOL QS240 PSU YOK 2x12CM FAN MICRO ATX PENCERELİ SİYAH GAMING KASA AE-QS240-BG | En Ucuzu Akakçe (Bunda ise 600 watt var. Fazla mı olur az mı ve anakart için çok mu büyük bir kasa acaba?)