289 TL'ye Ready Or Not, MGS: V Ground Zeroes ve COD: MW 1000 CP alınır mı?

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
289 liraya bu sepet nasıl?
Steam 5.04.2023 17_18_26 (2).png

CP illa lazım mı ki çok pahalı gibi geldi. Acelesi yoksa indirimlere bakın, belki sevdiğiniz tür oyun çıkar. Ready or Not çok güzel fakat MGS indirime hep giriyor.

Ready or not alınır. Diğerlerini tavsiye etmem. Eğer çok warzone oynuyorsanız alttakini alabilirsiniz, fakat diğerini almayın çok kısa bir süresi var. İndirimdeyken düz mgs5 14 TL oluyor.
1680704770093.png

MGS5 var. Zaten oyunun sadece kendisini oynamayacağım modlayıp oynayacağım.
CP illa lazım mı ki çok pahalı gibi geldi. Acelesi yoksa indirimlere bakın, belki sevdiğiniz tür oyun çıkar. Ready or Not çok güzel fakat MGS indirime hep giriyor.
Yani pek oyun bulamadım. Zaten MW2 300 liraya düşmeyeceğine göre pek bir oyun da yok.

Eki Görüntüle 1728186
MGS5 var. Zaten oyunun sadece kendisini oynamayacağım modlayıp oynayacağım.

Yani pek oyun bulamadım. Zaten MW2 300 liraya düşmeyeceğine göre pek bir oyun da yok.
O halde alınabilir diğerleri ama CP almak yine mantıksız bana kalırsa çünkü indirimlerde onun üzerine 200 300 koyup oyun alınabilir.

O halde alınabilir diğerleri ama CP almak yine mantıksız bana kalırsa çünkü indirimlerde onun üzerine 200 300 koyup oyun alınabilir.
Ben ailem yüzünden çok oyun alan birisi değilim. Şöyle söyleyeyim en son oyunu 4 ay önce aldım ondan önce de 5 ay falan almamıştım.

Üstüne para eklemem de pek mümkün değil.

Ben ailem yüzünden çok oyun alan birisi değilim. Şöyle söyleyeyim en son oyunu 4 ay önce aldım ondan önce de 5 ay falan almamıştım.
Yine bir bakının bence siz, indirimde olmayan oyunlar varsa indirime girecek şekildeyse onları bekleyin derim ya da CS oynuyorsanız skin de alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı