29.500 TL'ye ikinci el R5 7500F RX 7800 XT sistem nasıldır?

Denk değil onu ben de biliyorum 7500F ile R5 5600'ü kıyaslayamam lakin benim tercihime göre 0 almak daha mantıklı olur bileşenleri düşük olsa bile malum şu devirde kimseye güvenilmiyor kimi satıcıdan neler alıyorsun 2 hafta içinde bozuluyor hocam

Denk değil ise aynı sistem değil, konu sahibinin sistemini atmamışsın, kart aynı diye aynı sistem olmuyor.
O iki bileşen darboğaz yapar zaten, 0 ancak daha kötü bir sistem.

Denk değil ise aynı sistem değil, konu sahibinin sistemini atmamışsın, kart aynı diye aynı sistem olmuyor.
O iki bileşen darboğaz yapar zaten, 0 ancak daha kötü bir sistem.

Fakat arkadaşın aldığı sistem 2. el için biraz fazla benim attığımı geçtim yine onun yerine bütçesine göre bu bileşenlere yine bu fiyattan ucuza toplayabilirdi ben sırf ekran kartı aynı diye atmadım örnek verdim yanlış anlaşılma olmasın

Amacım bir miktar ucuza yine toplayabildigini gösterebilmek.

0 olmasın 2. el yine toplar ucuza

Dediğim gibi yine de hayırlı olsun demek düşer bize.

Fakat arkadaşın aldığı sistem 2. el için biraz fazla benim attığımı geçtim yine onun yerine bütçesine göre bu bileşenlere yine bu fiyattan ucuza toplayabilirdi ben sırf ekran kartı aynı diye atmadım örnek verdim yanlış anlaşılma olmasın

2. el için fazla mı? Neresi fazla söyler misin acaba?
Kart zaten 20K, işlemci 6K, kasa PSU 3K, diğer bileşenler bedava gibi bir şey, sistemin fiyatı çok ucuz fazla falan değil.

2. elden hesaplasak işlemci 4-5K kasa 2-2.5K'ya düşer, onu da RAM ile ödesen SSD, anakart bedava.

Üstüne garantisi var sistemin, eski değil.

Kart zaten 20K, işlemci 6K, kasa PSU 3K, diğer bileşenler bedava gibi bir şey, sistemin fiyatı çok ucuz fazla falan değil.

2. elden hesaplasak işlemci 4-5K kasa 2-2.5K'ya düşer, onu da RAM ile ödesen SSD, anakart bedava.

Ayrıca işlemcinin kendisi 6000tl ama fansiz 6000tl adam ekstra olarak 2 tane fan takmış işlemci için onlar da kaliteli duruyor büyük en az 1000-1500tl varlardır o da dahil aldığım fiyata

Ayrıca işlemcinin kendisi 6000tl ama fansiz 6000tl adam ekstra olarak 2 tane fan takmış işlemci için onlar da kaliteli duruyor büyük en az 1000-1500tl varlardır o da dahil aldığım fiyata
Kule tipi fan var sanırım, eğer fotoğrafını atabilirseniz fiyatını söyleyebilirim.

Kule tipi fan var sanırım, eğer fotoğrafını atabilirseniz fiyatını söyleyebilirim.

Kusura bakmayın evde değilim anca bunları bulabildim galerimden

Dosya Ekleri

• IMG-20250610-WA0016.jpg
    IMG-20250610-WA0016.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20250610-WA0011.jpg
    IMG-20250610-WA0011.jpg
    143,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20250614_125852.jpg
    IMG_20250614_125852.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 22
Kusura bakmayın evde değilim anca bunları bulabildim galerimden

Ucuz bir şey gibi duruyor, ancak doğru takıldığından şüpheliyim, egzoz fanından hava mı çekiyor o fan?

Eve gidince egzoz fanının yakınında bulunan fanın resmini atabilir misiniz?

Garantiyi yazdığını görmemişim kusura bakmayın fakat garantisiz olsaydı cevabım aynı olurdu çünkü garantisiz bir ikinci elin her türlü sıkıntısı çıkıyor tanıdık birinden satın almıyorsan eğer ekran kartında mining'i monitörde ölü pixeli ghosting'i ben bunlardan bahsediyorum.

Demek istediğim faturasız garantisiz 2. el bir sisteme 29.000TL vermem ben şahsen kendi düşünceme göre ki zaten garantisi varmış sıkıntı yok.

Ne kadar konu dışı olsa da yanlış anlaşılmak istemem.

Garantiyi yazdığını görmemişim kusura bakmayın fakat garantisiz olsaydı cevabım aynı olurdu çünkü garantisiz bir ikinci elin her türlü sıkıntısı çıkıyor tanıdık birinden satın almıyorsan eğer ekran kartında mining'i monitörde ölü pixeli ghosting'i ben bunlardan bahsediyorum.

Demek istediğim faturasız garantisiz 2. el bir sisteme 29.000TL vermem ben şahsen kendi düşünceme göre ki zaten garantisi varmış sıkıntı yok.

Ne kadar konu dışı olsa da yanlış anlaşılmak istemem
Evet 16 ay garantili hem de itopyadan alınmış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı