29 bin TL laptop önerisi

300Hz olandan bahsediyordunuz galiba, bence o kadar gerek yok ucuzken alinabilirdi fakat şu an sirf 300Hz var diye o kadar verilmesi bana saçma geliyor açıkçası. Dedigim gibi MSI kasa soğutma anlaminda kötü değil servis hizmeti hakkında bilgim yok maalesef.
Yok hocam sadece 300 Hz değil kasası da gp modelinde ki kasa diye biliyorum monster ın

GameGaraj ürününün incelemesine baktım da hocam bilgisayar 100 derecelere çok rahat çıkmış MSI kullanmasına rağmen ve plastik kasa kullanılıyor o fiyata.

Birkac oyunda cıkmıs diğer oyunlarda normal gibiydi diye hatırlıyorum onun sebebı nedendır bilmiyorum ama 12700h a yetmemiş o zaman sogutması. Açıkçası şimdi şoyle bakınca pek seçenek kalmıyor hangisi kafanıza yattı.

Birkac oyunda cıkmıs diğer oyunlarda normal gibiydi diye hatırlıyorum onun sebebı nedendır bilmiyorum ama 12700h a yetmemiş o zaman sogutması. Açıkçası şimdi şoyle bakınca pek seçenek kalmıyor hangisi kafanıza yattı.

Hocam HP Omen 17 CK0007NT modeli forumda kullanan arkadaşlar gayet memnundu SSD değerlerinden sıcaklık ve FPS değerlerine kadar. Sadece sıkıntı olan 1 TB'lık modeli stokta yok. Bir de bu ürünü alanlar direkt HP Store'dan alınmasını öneriyor araya aracı firma girmemesi için. Bu yüzden bekleyeceğim sanırım bir süre daha. Teşekkürler yorumun ve yorumlarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı