erdem3777
Hectopat
Daha fazla
Kabul etmeme değil hocam. Şarj W değerleri artsa tabii daha iyi olur. Ama Apple inat düz serilere 120Hz'i daha yeni getirdiler. Ben 60Hz olayını ise sadece ''bence'' dedim. Şarj konusu da kullanım ile alakalı hocam Samsung kullanan arkadaşlarım var (S24 FE, S25 FE, S22, S21) bunlar bile tam günü çıkarmadığı oluyor burada iPhone'yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Şu an zaten Apple ve Samsung'un yapması gereken zaten ayak uydurmak bu şarj değerleri ve yeni mAh değerlerine ama piyasa değerleri düşmediği sürece daha 3-4 sene böyle gidecekler gibi duruyor.Eko sistem ayrı normal bir kullanıcı için söylüyorum bunu. Pil ve şarj konusu yetersiz vallahi ben kendi deneyimimi söylüyorum gün boyu şarj aletiyle geziyordum ve 3 kez şart etmem gerekiyordu. 10 yıl kullanacak halim yok 60w pili de öldürmez öyle bir şey olsa magic 7 pro 2 seneye dayanmaz çöp olurdu zaten. Android tarafı 100w oldu bu daha 20-30w civarında sürünüyor. Eziyet çekemem kimse kusura bakmasın. 60hz sorun olmuyor diyen birine ne anlatsan boş olur çünkü kabul etmeyecek.