29 bin TL'ye iPhone 13 alınır mı?

Eko sistem ayrı normal bir kullanıcı için söylüyorum bunu. Pil ve şarj konusu yetersiz vallahi ben kendi deneyimimi söylüyorum gün boyu şarj aletiyle geziyordum ve 3 kez şart etmem gerekiyordu. 10 yıl kullanacak halim yok 60w pili de öldürmez öyle bir şey olsa magic 7 pro 2 seneye dayanmaz çöp olurdu zaten. Android tarafı 100w oldu bu daha 20-30w civarında sürünüyor. Eziyet çekemem kimse kusura bakmasın. 60hz sorun olmuyor diyen birine ne anlatsan boş olur çünkü kabul etmeyecek.
Kabul etmeme değil hocam. Şarj W değerleri artsa tabii daha iyi olur. Ama Apple inat düz serilere 120Hz'i daha yeni getirdiler. Ben 60Hz olayını ise sadece ''bence'' dedim. Şarj konusu da kullanım ile alakalı hocam Samsung kullanan arkadaşlarım var (S24 FE, S25 FE, S22, S21) bunlar bile tam günü çıkarmadığı oluyor burada iPhone'yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Şu an zaten Apple ve Samsung'un yapması gereken zaten ayak uydurmak bu şarj değerleri ve yeni mAh değerlerine ama piyasa değerleri düşmediği sürece daha 3-4 sene böyle gidecekler gibi duruyor.

Kabul etmeme değil hocam. Şarj W değerleri artsa tabii daha iyi olur. Ama Apple inat düz serilere 120Hz'i daha yeni getirdiler. Ben 60Hz olayını ise sadece ''bence'' dedim. Şarj konusu da kullanım ile alakalı hocam Samsung kullanan arkadaşlarım var (S24 FE, S25 FE, S22, S21) bunlar bile tam günü çıkarmadığı oluyor burada iPhone'yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Şu an zaten Apple ve Samsung'un yapması gereken zaten ayak uydurmak bu şarj değerleri ve yeni mAh değerlerine ama piyasa değerleri düşmediği sürece daha 3-4 sene böyle gidecekler gibi duruyor.
S21 ve S22 zaten çöp baya pilde. Kız kardeşim ve kız arkadaşımda var o teller 4 saat ekran süresini alıyorlar anca. Yeni nesil en azından 5-7 saat arası alabiliyor.

Yüksek watt = pilin hızlı bitmesi değil. Zaten silikon karbon bataryaya geçtik. 15 dakika da %50 doldurması gerçekten inanılmaz bir his.

Ancak dediğinde haklısın, iOS'da ki 5000 ile Android'de ki 5000 bambaşka. iOS pil tüketim konusunda aşırı iyi. Biraz da cimri olmasalar gerçekten herkesin tercihi olabilir ve diğer firmalara rekabet yaratabilirlerdi.

S21 ve S22 zaten çöp baya pilde. Kız kardeşim ve kız arkadaşımda var o teller 4 saat ekran süresini alıyorlar anca. Yeni nesil en azından 5-7 saat arası alabiliyor.

Yüksek watt = pilin hızlı bitmesi değil. Zaten silikon karbon bataryaya geçtik. 15 dakika da %50 doldurması gerçekten inanılmaz bir his.

Ancak dediğinde haklısın, iOS'da ki 5000 ile Android'de ki 5000 bambaşka. iOS pil tüketim konusunda aşırı iyi. Biraz da cimri olmasalar gerçekten herkesin tercihi olabilir ve diğer firmalara rekabet yaratabilirlerdi.
Biliyorum hocam yüksek watt'ın şarj olduğunu ama dediğim gibi tahtları sarsılmadıkça 2 firma içinde söylüyorum kullanıcıyı dinlemeyecekler. 2 firmada 3-4 senedir yenilik adı altında her sene aynı modeli isim değiştirip sunuyorlar cidden can sıkıyor bunlar.

Hissediliyor hocam da birkac güne alışırsınız yani ama 30k verdiğin telefonu da 60Hz kullanmak akıl karı degil.

Şu 120Hz'e takılanları anlamıyorum cidden :D 10 yıldır iPhone kullanıcısıyım ve hiç de 60Hz kasmasını hissetmiyor arayüzü. O kadar tabletim ve laptopum var 144Hz ama telefona geçsem dahi 60Hz olduğunu fark etmiyorum bile. Ha olsa güzel olur mu evet ama olmasa da bir sıkıntı yok şu Hz olayını çok kafanıza takmayın Apple konusunda.

Kabul etmeme değil hocam. Şarj W değerleri artsa tabii daha iyi olur. Ama Apple inat düz serilere 120Hz'i daha yeni getirdiler. Ben 60Hz olayını ise sadece "bence" dedim. Şarj konusu da kullanım ile alakalı hocam Samsung kullanan arkadaşlarım var (S24 FE, S25 FE, S22, S21) bunlar bile tam günü çıkarmadığı oluyor burada IPhone'yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Şu an zaten Apple ve Samsung'un yapması gereken zaten ayak uydurmak bu şarj değerleri ve yeni mAh değerlerine ama piyasa değerleri düşmediği sürece daha 3-4 sene böyle gidecekler gibi duruyor.

Samsung da iyi değil. Bu söylediklerim onun içinde geçerli. Gün boyu şarj aletiyle gezmek zorunda olmak istemiyorum. Bana 2 gün rahat gidecek ve 20 dakikada şarj olacak telefon lazım. Veya 60Hz ile sınırlı kalmak istemiyorum, 120 minimum olsun. Ucuz cihazlar da değiller yani. Bunları istemek hakkım.

Samsung da iyi değil. Bu söylediklerim onun içinde geçerli. Gün boyu şarj aletiyle gezmek zorunda olmak istemiyorum. Bana 2 gün rahat gidecek ve 20 dakikada şarj olacak telefon lazım. Veya 60Hz ile sınırlı kalmak istemiyorum, 120 minimum olsun. Ucuz cihazlar da değiller yani. Bunları istemek hakkım.
Honor 400 harbi çok iyi telefon ya. %80 şarj ediyorum ve gece sonunda %20-30 arası şarjım kalıyor...

Yani her kullanıcının hakkı hocam size lafım yok o konuda. Samsung ve Apple ders alıp 6000, 7000 mAh değerlerini görmeli artık.

Yani her kullanıcının hakkı hocam size lafım yok o konuda. Samsung ve Apple ders alıp 6000, 7000 mAh değerlerini görmeli artık.
6000-7000 görmesine gerek yok, 5000 bile yeterli onlar için. Hızlı şarj getirsin. Benim acil işim çıksa 15 dakika da %50 dolduruyorum kafam rahat oluyor mesela. Samsung ve Apple işletim sistemleri verimli çalışıyor. 5000 mah ile millet 7-9 saat ekran süresi alıyor.

6000-7000 görmesine gerek yok, 5000 bile yeterli onlar için. Hızlı şarj getirsin. Benim acil işim çıksa 15 dakika da %50 dolduruyorum kafam rahat oluyor mesela. Samsung ve Apple işletim sistemleri verimli çalışıyor. 5000 mah ile millet 7-9 saat ekran süresi alıyor.
Denemekten korkuyorlar çok saçma. Apple ve Samsung'sun sen öncü olacaklarına en geriden geliyorlar.

Peki neden Xiaomi'nin 30-40 klık telefonu değil de 5 klık telefon ile karşılaştırıyorsun?

Android'in 60 Hz öne göre IPhone'un 60 Hz i daha iyi ama 120 Hz telefondan 60 Hz iphona geçince az da olsa hissettiriyor.

Yok 120 Hertz'den bahsediyorum aynı olmadığını diğer arkadaş anlamış zaten. Her telefona 120 koyuyorlar hissettirip hissettirmediğinden bahsettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı