29 Ekim etkinliğine katılmak zorunlu mu?

Hockenheim

Hectopat
28 Ekim tarihinde okuldaydım. Liseye gidiyorum, müdür yardımcısı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına gelmenin zorunlu ve yoklama alınacağını söyledi. Benim umurumda olmadı çünkü geçen yıllarda asla zorunlu olmadı, ben de yoklamanın resmi olmayacağını, sadece gösteri yapacakları için gelmelerini istedikleri düşündüm ve gitmedim. Giden arkadaşım yoklama alındığını, hatta ders notlarına ek puan vereceklerini söylemişler, bayağı zoruma gitmeye başladı. Puan falan önemli değil, derslerim iyi zaten. Sadece zoruma giden zorlamaları oldu. Gerçekten bunu yapabiliyorlar mı? Yani benim bu bayrama gitmemle vatan sevgisi belli olmuyor. Teşvik tamam da zorlamalarını yediremedim kendime.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi çok iyi anlıyorum ancak ek puan vermeleri doğru değil. Şikayet etseniz bile kanıtlanabileceğini sanmıyorum, kısacası yapacak bir şey yok.

Resmi tatil. Arkadaşın senı kandırmış.
Eğer gerçekse okulu şikayet et, resmi tatilde yoklama alındığı için.

Resmi tatil. Arkadaşın senı kandırmış.
Eğer gerçekse okulu şikayet et, resmi tatilde yoklama alındığı için.

Yoklama alindigi dogru fakat ek puan gibi bir mesele oldugunu bilmiyordum. Sabah ben gittim, hoca numarami sordu ve ismimin yanina + isareti koydu o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı