Sanılanın aksine DV indirimi olunca çok tatlı oluyor ama.Vatan PC den elden nakit alacaksanız hiç almayın 2.el sistem alın daha iyi. Çok pahalıya toplarsınız kafanızdaki sistemi.
Sanılanın aksine KDV indirimi olunca çok uygun fiyatlara alınabiliyor.Vatan PC den elden nakit alacaksanız hiç almayın 2.el sistem alın daha iyi. Çok pahalıya toplarsınız kafanızdaki sistemi.
Aynı şeyi size de söyleyeyim. Webden olan indirim beni ilgilendirmiyor. Henüz 17 yaşındayım ve sadece ininal karta sahibim. Herhangi bir banka kartı veya kredi kartım yok. Nakit olarak almak zorundayım.Arkadaşlar indirimi takip etmek kolay. Her gece saat 22.00’da girin hangi indirimler oluyor görürsünüz.
Fakat Ininal'ın para yatırma sınırı var o yüzden sıkıntı yaşar.İninal ile de alabilirsin.
İninalin aylık yükleme limiti 750 TL. 750 TL'ye işlemci bile alamıyorken, PCyi nasıl dizeyim?İninal ile de alabilirsin.
Aslında Bynogame kartı çıkarabilirsin, onda limit yoktu diye biliyorum. Bir araştır istersen.İninalin aylık yükleme limiti 750 TL. 750 TL'ye işlemci bile alamıyorken, PCyi nasıl dizeyim?)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.