ZentaX Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 741 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2018 #11 Arkadaşlar indirimi takip etmek kolay. Her gece saat 22.00’da girin hangi indirimler oluyor görürsünüz.
Arkadaşlar indirimi takip etmek kolay. Her gece saat 22.00’da girin hangi indirimler oluyor görürsünüz.
FurkanB42 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 55 19 Ekim 2018 #12 Pitbull dedi: Vatan PC den elden nakit alacaksanız hiç almayın 2.el sistem alın daha iyi. Çok pahalıya toplarsınız kafanızdaki sistemi. Genişletmek için tıkla... Sanılanın aksine DV indirimi olunca çok tatlı oluyor ama. Pitbull dedi: Vatan PC den elden nakit alacaksanız hiç almayın 2.el sistem alın daha iyi. Çok pahalıya toplarsınız kafanızdaki sistemi. Genişletmek için tıkla... Sanılanın aksine KDV indirimi olunca çok uygun fiyatlara alınabiliyor. ZentaX dedi: Arkadaşlar indirimi takip etmek kolay. Her gece saat 22.00’da girin hangi indirimler oluyor görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi size de söyleyeyim. Webden olan indirim beni ilgilendirmiyor. Henüz 17 yaşındayım ve sadece ininal karta sahibim. Herhangi bir banka kartı veya kredi kartım yok. Nakit olarak almak zorundayım.
Pitbull dedi: Vatan PC den elden nakit alacaksanız hiç almayın 2.el sistem alın daha iyi. Çok pahalıya toplarsınız kafanızdaki sistemi. Genişletmek için tıkla... Sanılanın aksine DV indirimi olunca çok tatlı oluyor ama. Pitbull dedi: Vatan PC den elden nakit alacaksanız hiç almayın 2.el sistem alın daha iyi. Çok pahalıya toplarsınız kafanızdaki sistemi. Genişletmek için tıkla... Sanılanın aksine KDV indirimi olunca çok uygun fiyatlara alınabiliyor. ZentaX dedi: Arkadaşlar indirimi takip etmek kolay. Her gece saat 22.00’da girin hangi indirimler oluyor görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi size de söyleyeyim. Webden olan indirim beni ilgilendirmiyor. Henüz 17 yaşındayım ve sadece ininal karta sahibim. Herhangi bir banka kartı veya kredi kartım yok. Nakit olarak almak zorundayım.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.719 Makaleler 21 Çözümler 99 19 Ekim 2018 #13 İninal ile de alabilirsin.
Vivace Hectopat Katılım 27 Eylül 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 19 Ekim 2018 #14 FalconPolat dedi: İninal ile de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fakat Ininal'ın para yatırma sınırı var o yüzden sıkıntı yaşar.
FalconPolat dedi: İninal ile de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fakat Ininal'ın para yatırma sınırı var o yüzden sıkıntı yaşar.
FurkanB42 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 55 19 Ekim 2018 #15 FalconPolat dedi: İninal ile de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... İninalin aylık yükleme limiti 750 TL. 750 TL'ye işlemci bile alamıyorken, PCyi nasıl dizeyim? )
FalconPolat dedi: İninal ile de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... İninalin aylık yükleme limiti 750 TL. 750 TL'ye işlemci bile alamıyorken, PCyi nasıl dizeyim? )
Vivace Hectopat Katılım 27 Eylül 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 19 Ekim 2018 #16 FurkanB42 dedi: İninalin aylık yükleme limiti 750 TL. 750 TL'ye işlemci bile alamıyorken, PCyi nasıl dizeyim? ) Genişletmek için tıkla... Aslında Bynogame kartı çıkarabilirsin, onda limit yoktu diye biliyorum. Bir araştır istersen.
FurkanB42 dedi: İninalin aylık yükleme limiti 750 TL. 750 TL'ye işlemci bile alamıyorken, PCyi nasıl dizeyim? ) Genişletmek için tıkla... Aslında Bynogame kartı çıkarabilirsin, onda limit yoktu diye biliyorum. Bir araştır istersen.
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 799 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2018 #17 Gece indirimleri ile normal fiyat arasında çok az fark oluyor. Asıl indirim hafta sonu olan KVK indirimi.
Gece indirimleri ile normal fiyat arasında çok az fark oluyor. Asıl indirim hafta sonu olan KVK indirimi.