29 jant bisiklet iyi mi?

hostpistolxd

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sizlere sormak istediğim 2 tane soru var uzatmadan başlayayım.

1: Jant seçimi:
Aldığm bisiklette magnezyum alaşımlı alüminyum 29" jant var sizce iyi mi ve sağlam mı?

2: Bisiklet:
Bisikletin siparişini çoktan verdim, arkadaşlarım ümit alma pişman olursun vs. dedi, hidrolik disk fren olduğu için almıştım ama sizce almamalı mıydım?

Bisiklet: 2957 ACCRUE HYD

15.000 TL civarına daha güzel alternatifler vardı hocam. Corelli opilio 1.2 New age, opilio 2 serisi gibi.

Merhaba, sizlere sormak istediğim 2 tane soru var uzatmadan başlayayım.

1: Jant seçimi:
Aldığm bisiklette magnezyum alaşımlı alüminyum 29" jant var sizce iyi mi ve sağlam mı?

2: Bisiklet:
Bisikletin siparişini çoktan verdim, arkadaşlarım ümit alma pişman olursun vs. dedi, hidrolik disk fren olduğu için almıştım ama sizce almamalı mıydım?

Bisiklet: 2957 ACCRUE HYD
Ümit bisiklet kalitesizdir frenleri iğrenç bu 1
Bu fiyata sana yemin ederim ki benim de sürmekten hoşlandığım rahat ve güzel olan Peugeot M14 26 vardı bu 2.Ama iş işten geçmiş onun dışında 29 jant biraz dfdazla büyük değilmi bu da 3.

Hocam taksitli almak zorundaydım, keşke öneri vermek yerine sorulara cevap verseydiniz.

Fiyatını hak etmeyen bir model almışsınız o yüzden söyledim. Ümitin kadroları hakkında bir şey söyleyemem denemedim. Bir de sizin boyunuzu bilmiyoruz 29 jant iyi mi olur kötü mü olur nasıl bilelim?

Ümit bisiklet kalitesizdir frenleri iğrenç bu 1
Bu fiyata sana yemin ederim ki benim de sürmekten hoşlandığım rahat ve güzel olan Peugeot M14 26 vardı bu 2.Ama iş işten geçmiş onun dışında 29 jant biraz dfdazla büyük değilmi bu da 3.
Hocam aslında evkurdan almak zorunda kaldım sadece bisiklet aynı olduğu için o bisikleti attım zaten aynı bisikletler. Başka bisiklet yoktu aralarından en iyisi buydu ve taksitle almak zorundaydım.

Hocam aslında evkurdan almak zorunda kaldım sadece bisiklet aynı olduğu için o bisikleti attım zaten aynı bisikletler. Başka bisiklet yoktu aralarından en iyisi buydu ve taksitle almak zorundaydım.
Bundan önceki bisikletin neydi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı